3 sunne snaks tips midt i uken…
Alt kan lages som rawfood i dehydrator på 40 grader , men det tar lang tid.
Det kan også lages i stekeoven på de laveste gardene og ha døra litt på gløtt så de tørker, da blir det også rawfood , det tar jo også lang tid.
Derfor hvis jeg fyser på godt om kvelden lager jeg disse på under 30 minutter, følg med underveis, kikerter tar lengst tid, eple og grønnkål går fortere
Spicy rista kikerter
1 boks kunerter skyldt og avrent
2-3 ss kokosolje
1 ts chilli pulver
1 ts cumin
1/2 cayennepepper
1/2 ts himalayasalt
Søte epler
2 epler skåret i tynne skiver
2-3 ss kokosolje ( valgfritt)
Sukrin gold etter smak
Kanel etter smak
Grånnkålchips
1 pakke grønnkål i biter
Olivnolje
Salt
Pepper
4 kommentarer
Så utrolig godt alt sammen ser og høres ut! Jeg har selv spist grønnkålchips og virkelig elsket det! Må lage det igjen snart, hehe 🙂
Ha en fantastisk kveld videre og kos deg masse 🙂
Fine tips 😀
Cecilia Catharina: Takk!:-) Alt smaker veldig godt også er det veødig sunt også. Sa ++:-)
Ha en fin helg:-)
Nina Bakke: Takk:):)