innlegget innholder sponsede produkter
God påske alle sammen! Håper den blir fantastisk!
Rett før ferien var jeg så heldig å bli spurt om jeg vil teste noen av Supernatures kakaoprodukter og da måtte jeg jo si ja
Jeg har brukt forskjellig fra supermat i mange år nå, så dette passet meg perfekt. Bra start på påskeferien!
Når jeg lager sjokolade liker jeg å lage en stor porsjon, og den kan fint fryses ned.
Dette er en fin base oppskrift på sjokolade, også kan du ha i det du vil i tilegg, for eksempel nøtter og tørket bær.
Raw sjokolade
50g kakaosmør
100 g kakaomasse
4 ss kokosolje
4 små klyper himalayasalt
90 g sukrinmelis
1 s supernature rice bran (valgfritt)
2 ss supernature pure lecithin (valgfritt)
12 dråper stevia vanilje
Fremgangsmåte
Ha alt sammen i en kjele og smelt på lav varme til alt er smeltet og bandet godt sammen. Smak til om du ønsker mer søtning, men jeg syntes den ble perfekt sånn.
Hell over i små former og sett i kjøleskap eller fryser til det har stivnet.
Den smakte virkelig nydelig!
Man må ikke ha rice bran og lecithin i, men jeg syntes det gir en mykere og deiligere konsistens og sma
Nam, de så gode ut. Takk for oppskrift

Ønsker deg en herlig påskeferie
Madde K.K: Takk, bare hyggelig!
Er så koselig at du stikker innom og leger igjen spor:) Ha en flott påskeferie! 