Inneholder sponsede produkter
Litt sunnere risboller til jul.
Disse er laget uten melk, gluten, egg og raffinert sukker.
Jeg har brukt fibersirup og sukrin gold som søtning som er mine favoritter, men du kan også prøve deg frem med andre alternativer om du ønsker.
Melkefri sjokolade finnes på mange vanlige matbutikker, men også på blant annet helsekost.
Risboller uten melk og sukker
FREMGANGSMÅTE
1. Ha kokoskrem/fløte, fibersirup, sukrin og smør i en kjele. Gi det et oppkok, skru ned platen og la det små koke til du får en tykk karamellaktig masse. Det tar fort en times tid.
2. Ha kjelen vekk fra platen og rør raskt i sjokoladen og en klype salt til alt er godt blandet.
3. Rør inn ønsket mengde puffet ris, litt og litt av gangen så du får ønsket mengde.
4. Form massen til små boller med skje, rett på et bakepapir eller i muffinsformer og sett kaldt et pr timer til de er stive.
Oppbevares kaldt!
TIPS!
– om du ønsker kan du røre inn et par ss kaffe eller f.eks vaniljepulver.
MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “bymariamarisol” OBS! NY SNAP!!
Ser kjempe gode ut 😀