Smakfull middag
Med masse smak!
Salat er alltid en favoritt hos meg, og det er alltid gøy å prøve noe nytt. Det er ikke så ofte jeg spiser Thaimat, men dette blir det gjentagelse av! 😀
Oppskriften er fri for gluten og melk +++
Thai kyllingsalat
1 Hel grillet kylling delt i biter – eller kyllingfilet skåret i skiver
1 Kålsalat
1 Agurk
2 Avokado
2-3 Gulrot
1 Rødløk
1 Gul Paprika
Peanøtter – gjerne saltet
Olivenolje
Hakket Koriander
Glutenfri nudler
DRESSING
2 ss Cahewnøttsmør
2 ss Riseddik
1 ss Nøytral olje
1ss Honning eller lønnesirup
4 ss Glutenfri soyasaus
1 ss Sriracha saus
1/2 ss Hvitløksfedd finhakket
1 Lime – saften
FREMGANGSMÅTE
1. Kok nudler og avkjøl.
2. Kutt grønnsakene i strimler og bland sammen med kyllingen og avkjølte nudler. Dryss over litt olivenolje og peanøtter.
3. Bland ingrediensene til dressingen og smak til så den blir passe sterk.
MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Ser kjempe godt ut! 😀