inneholder afiliatelenker
Årets siste
– påskeoppskrift!
Jeg håper dere alle har hatt en fantastisk flott påske med deres kjære og nære.
Hjemmelaget rå sjokolade med salt! SÅ farlig godt! 😀
Lavkarbo, fri for gluten, melk, raffinert sukker, korn, nøtter og egg.
Raw Salty Chocolate
60 g Kakaomasse
60 g Kakaosmør
75 g Kakaopulver
1 ss Kokosolje
Noen spiseskjeer Kokossirup etter smak
FREMGANGSMÅTE
1. Hakk opp kakaomasse og kakaosmør i mindre biter og smelt over vannbad. Tilsett deretter kakopulver og kokosolje og rør sammen til en glatt masse.
2. Smak til med kokossirup og himalayasalt til en passe søt/salt smak.
3. Hell over i former og sett kaldt til sjokoladen er stiv.
TIPS!
– Tilsett gjerne 1-2 ss Lecithin. Lecithin inneholder ikke bare sunt plantefett, men fungerer som emulgator som blander fett og vann sammen og gjør at sjokoladen smelter i munnen i stedet for på fingrene.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“