Inneholder afiliatelenker
God lørdag med en herlig dessert!
Sprø smuldrepai med jordbær og bringebærfyll.
Paien er lavkarbo, uten gluten, melk, soya, raffinert sukker, egg og korn.
Denne slenger du raskt sammen og har en dessert på 1 – 2 – 3 ! 🙂
Smuldrepai
FYLL
300 g Bringebær – jeg brukte frosne
300 g Jordbær – jeg brukte frosne
1,5 ts Johannesbrødkjernemel
2-3 ss Sukrin gold
TOPPING
100 g Mandler
30 g Kokosmel
70 g Sukrin gold
1 ts Bakepulver
60 g Smør – jeg brukte melkefri melange
1 ss Fibersirup clear
FREMGANGSMÅTE
1. Sett ovnen på 175 grader
2. Ha de frosne bærene i en bolle og rør inn johannesbrødkjernemel, prøv å fordel den godt rundt. Bland deretter inn sukrin gold og hell blandingen over i en paiform.
3. Lag fyllet ved å finhakke nøttene og bland de sammen med resten av de tørre ingrediensene. Smelt smøret og rør det inn sammen med fibersirup til en lett deig. Strø toppingen over fyllet og sett nederst i ovnen og stek i ca 30 min til du får en brun og sprø topp.
Server gjerne med hjemmelaget iskrem!
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Ser jo kjempe god ut! 🙂
Victoria Larsen: Takk, den er veldig god! 😀
Ser for meg denne er god om sommeren også, gleder meg til å prøve!
Tina: Ja, ikke sant veldig god om sommeren også! 😀
nam 😀
Evelin: 😀