Inneholder afiliatelenker
Morgengrøt med masse deilig smak og næring!
Fri for gluten, melk, soya, korn og raffinert sukker.
Lavkarbogrøt
1 porsjon
1 dl Mandler
1 dl Kokosflak
2 dl (eller mer) Mandelmelk, kokosmelk eller annen melk
1 ss Chiafrø
1 ts Kokosolje eller smør
Steviosa etter smak – kan sløfes eller bruk en annen form for søtning
Kanel etter smak – kan sløyfes
TOPPING
Frosne bringebær
Kakaonibs
Nøtter
FREMGANGSMÅTE
1. Finhakk mandler og kokosflak i en food prosessor, ikke mal det til mel!
2. Ha den finhakkede blandingen i en kjele, rør i chiafrø og melk.
3. Gi grøten et oppkok, småkok deretter videre til du får en fast konsistens og grøten har blitt myk. Rør inn smør/kokosolje tilslutt. – Ønsker du en søtere smak på grøten kan du tilsette kanel og søtning underveis eller ha på som topping på slutten.
4. Lag toppingen ved å varme bær i en panne med litt kokosolje, hakk nøtter og ha over grøten sammen med kakaonibs ved servering.
-MariaMarisol
Så godt ut!
Regine Ness Karlsen: Takk! Det er veldig godt og enkelt å lage 😀