Happy Halloween!
Jeg feirer dagen med disse sunne go`bitene i stedet for smågodt i priskrig!
Oppskriften er helt uten gluten, melk, sukker, soya og korn.
Gresskarkuler
ca 15 stk
110 g Gresskarmos
90 g Mandler – eventuelt andre nøtter f.eks pecan
40 g Dadler
45 g Kokosstrø eller kokoschips
1/2 – 1 ts Kanel
1/2 – 1 ts Muskat
1/2 – 1 ts Vanilje
4 ss Fibersirup gold – eventuelt annen flytende søtning f.eks yaconsirup eller honning
1 toppet ss Kokosolje
2 ss Vann
TOPPING
75 g Sukkerfri og melkefri sjokolade – hjemmelaget rå sjokolade her
1/2 ts Kokosolje
FREMGANGSMÅTE
1. Kjør mandler til mel i en food prosessor, tilsett dadler og kjør det sammen.
2. Ha i resten av ingrediensene og kjør til en jevn konsistens. Smak til underveis.
3. Sett deigen kaldt i noen minutter slik at den blir lettere å jobbe med. Rull deretter til kuler, jeg fikk ca 15 stk og sett kaldt.
4. Smelt sjokolade med kokosolje, avkjøl og dypp deretter kulene i sjokoladen. Sett kaldt til sjokoladen er stiv.
Oppbevares kaldt!
-MariaMarisol
Ser veldig godt ut! 😀
Victoria Larsen: Takk, de er supergode! 😀