Inneholder affiliatelenker
Hjemmelaget salte mandler er noe av det enkleste og beste som finnes!
-Virkelig! Du trenger kun 2 ingredienser, mandler og salt. Jeg har brukt himalayasalt, som er det saltet jeg som regel bruker til alt, men du kan selvfølgelig bruke det du vil …
Oppskriften er allergivennlig så lenge du tåler mandler, da de ikke er tilsatt noe annet enn kun salt og eventuelt krydder.
Salte mandler
2 dl Økologiske Mandler
1 ss Himalayasalt
Vann
FREMGANGSMÅTE
1. Ha mandler og salt i en liten kjele og hell over vann så det dekker mandlene.
2. Gi kjelen et oppkok og fortsett å koke videre til vannet har fordampet. – Hvis ikke alt vannet er fordampet etter 5-6 min så kan du helle av resten.
3. Bre mandlene utover et stekebrett, sett midt i oven på 200 grader og rist nøttene i ca 10-15 min. Avkjøl på rist!
TIPS!
– Doble gjerne oppskriften, de forsvinner fort!
– Tilsett gjerne andre krydder som f.eks chilli, grillkrydder er rosmarin for annen smak. Tilsett eventuelt krydderet når nøttene er lagt utover stekebrettet.
Jeg tok halvparten av mandlene med chilli.
– Oppbevar mandlene i en tett krukke. Holdbart veldig veldig lenge!
-MariaMarisol
Kan du være så snill å trykke på linken, så på liker for å stemme på meg i konkurransen? 🙂
http://www.brunogblidmodell.no/nominasjon/45674/45862/
Ser veldig godt ut!
Nå fikk jeg vann i munnen!
Andrea Ramstad Aatlo: 😉 Det er skikkelig snadder! 😀
Victoria Larsen: Takk 😀