Inneholder affiliatelenker
COOKIES
God mandag dere! Håper dere har det bra!
Formen min har ikke vært den beste de siste dagene, noe som resulterte i en veldig rolig helg hjemme. Det eneste fornuftige jeg kanskje gjorde var å bake disse peanøttcookiesene, hehe XD…
Oppskriften er uten gluten, melk, soya, korn,raffinert sukker og passer ypperlig for deg som vil kutte ned på karbohydratene.
PS! Vinneren av “SUPERGAVE” er trukket, og det ble Tina! – Du har fått mail! 🙂
Peanøttcookies
60 g Kokosolje eller smør
3 – 4 ss Fibersirup
1 ts Vaniljepulver / ekstrakt
2 Egg
80 g Mandelmel
1 ss Kokosblomstsukker
65 g Peanøtter
30 g Kokoschips
30 g hakket Sjokolade i biter
FREMGANGSMÅTE
1. Forvarm ovnen til 175 grader.
2. Smelt Kokosolje/smør, rør inn fibersirup og sett til side.
3. I en annen bolle bland sammen alle de tørre ingrediensene, nøttene og sjokoladebitene. Rør deretter inn 2 egg og ha tilslutt inn kokosoljen/smøret.
4. Legg klatter av røren på et bakepapirkledd stekebrett, ca 1 ss til en cookie,- jeg fikk 12 stk.
5. Sett midt i ovnen og stek i ca 12 min pluss/minus til cookisene er gyldne.
6. Avkjøl på rist.
TIPS!
– Fibersirup kan byttes ut mot annen sirup eller f,eks honning.
– Kokosblomstsukker kan byttes ut mot annen valgfri søtning
-MariaMarisol
Disse ser kjempe gode ut! 🙂
Victoria: Takk, de er rå gode 😀
Bruker du fibersirup clear eller gold???
Mari: Du kan bruke begge to, jeg bruker ettersom hva jeg har i hus. Begge to smaker like godt i denne oppskriften 😀