Lyst på en ny favoritt til fredagskvelden?
Prøv deg på hjemmelaget saftige kjøttboller av kylling, sammen med sprø søtpotetfries og guacamole! 😀
Naturlig fri for gluten, melk, soya, korn og nøtter!
Kyllingkjøttboller
400 g Kyllingkjøttdeig
1 Egg
2 fedd Hvitløk – eventuelt hvitløkspulver
Paprika – eventuelt paprikakrydder
Salt
Pepper- eventuelt chilli
Urter – f.eks koriander
Smør /olje til steking
FREMGANGSMÅTE
1. Bland kjøttdeig og egg sammen til en farsedeig. -Bruk gjerne en food prosessor.
2. Tilsett krydder, hakket hvitløk og paprika og bland godt sammen.
3. Form til kjøttboller i ønsket størrelse.
4. Stek i en panne på middels varme på begge sider til kjøttbollene er gjennomstekt, sprø og gyldne.
Server gjerne med fries og dip!
Oppskrift på sprø søtpotetfries finner du her og oppskrift på guacamole her
-MariaMarisol
Det så godt ut 😀
Lilli: Takk, det er supergodt, sunt og så enkelt å lage 😀
Kreativt! og må virkelig få smakt søtpotet fries snart ;o
Henriette Celin: Åå, søtpotetfries kan sååå anbefales! 😀
SV: Hørt det av flere, så må få prøvd snart ;-D