I dag har jeg stekt pannekake som omelett. Veldig godt og enkelt med en tykk variant som lager seg selv.
Denne er selvfølgelig helt uten gluten, sukker og melk ++, og passer like godt til frokost, lunsj og kvelds. Denne kan enkelt pakkes med i matboksen å tas med på skole/jobb.
Kjempepannekake
1 dl Melk- mandelmelk, kokosmelk, soyamelk eller annen melk
50 g Glutenfrie Havregryn
1 ss Erteproein
2 Egg
Kanel
Vaniljepulver
FREMGANGSMÅTE
1.Bland alle ingrediensene godt sammen i en bolle.
2. Stek på middels varme med godt med kokosolje eller smør i stekepannen, til den har fått en hinne på toppen og snu deretter å stek på andre siden.
Server gjerne med bær og sirup / honning
TIPS!
– Bruk den melken du tåler, jeg har laget denne både med mandelmelk og soyamelk.
– Erteprotein kan byttes ut mot annet proteinpulver
– Maria Marisol
Å, så godt! lekre bilder også :3
Henriette Celin: Takk, så hyggelig å høre 😀