hits

Publisert den 30.12.2014 - Sjokolade/Godteri/Marsipan

SUKKERFRI MARSHMALLOW

Highprotein ,lavkarbo ,sukkerfri og melkefri marshmallow , ikke feil;) duppet i sjokolade og rullet i knust candy canes! Nam!:):)

Oppskrift Marshmallow

Du trenger

3dl vann

3ss sukrin +

3ss xylitol

1pose gelantinpulver

Stevia vanilje

1 scop Proteinpulver med vaniljesmak (kan sløyfes)

Fremgangsmåte:

Start med å røre ut gelantinpulveret i 2.5 dl kaldt vann og la det svelle.

Hell resten av vannet i en kjele med sukrin og xylitol og små kok i va 10 min.

Ha deretter i gelantin blandingen og rør til alt er oppløst. Dette skal ikke koke.

Ha så blandingen i en kjøkkenmaskin og pisk i c 25 min. Vil du ha i proteinpulver er det nå du skal ha det i .

Du ser underveis at blandingen blir fluffy og tykk .

Kle en firkatet form med bakepapir, når blandingen er ferdig hell over og ha i kjøleskapet i et par timer.

Skjær opp i firkanter.

(Sånn blir det hvis man ikke lar det stivne lenge nok)

 

Oppskrift sjokolade

Du trenger:

100 g kakaomasse

50 g kakaosmør

30 g agavesirup

30 g Sukrinmelis m/stevia

40 g cashewnøttsmør

1 ts vaniljepulver

 

Fremgangsmåte

Ha kakaomasse og kakaosmør i en bolle og smelt over vannbad .

visp inn cashewnøttsmør til det er godt blandet. Deretter ta i vaniljepulver og søtningsmidler og viisp det godt sammen. Avkjøll litt før du dupper marshmallowen ned i.

 

Rull gjerne i knust candy canes

Vis flere innlegg