hits

Publisert den 15.11.2017 - Life

Seilet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

sponset opphold

Helg i Molde

 

I helgen har jeg vært i Molde. Utrolig vakker by tross regn og dårlig vær, men de flotte høye fjellene med snø på toppen gjorde nesten opp for det. ;)

Under oppholdet mitt bodde jeg på Seilet hotell i sentrum. Hotellet ligger helt i vannkanten og utsikten er helt magisk. 

 

Rommet mitt lå i 12. etasje om morgenen var det som å våkne på en båt på havet når jeg tittet ut av de store vinduene. Sjelefred å nyte en tekopp i vinduskarmen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frokosten, dagens største måltid, haha! 

Det var i hvert fall slik det var i helgen. Jeg reiste på tur med en gjeng venninner og frokosten ble laaang. Så mye god mat å velge mellom, til å med for meg med

mine allergier.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingefærshot med eple eller gulrot ble det mange av på hver av oss. ;)

Kokken som stod å lagde omeletter sa heller ikke nei til å lage en kun med eggehviter, stekt i olivenolje i stedet for meierismør til meg. 

Ellers ble det masse deilig pålegg, frukt, bær, alternativ melk med nøtter og frø, glutenfritt brød og knekkerbrød og masse annet. Ja vi forspiste oss på frokost hver dag ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fredagskvelden når vi kom var det Tapasaften som vi benyttet oss av, og heldigvis var det også mye å velge i som var uten melk og gluten. Forresten så hadde de merket absolutt alt som stod fremme med allergener som hjelper veldig. Slik var det også til frokost.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk dessverre ikke testet ut treningsrommet da åpningstidene der ikke passet min timeplan. Jeg trener helst før frokost og dermed ble det ikke noe av. (fin unnskyldning for meg selv, haha)

Ellers var hotellet stort og flott med mange gode stoler og sofaer i foajen man kunne gjemme seg bort i med en bok eller få gjort litt jobb.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Med en stor bar i resepsjons område og en liten "SHOP" med litt enkel mat og snacks var det ingen ting å klage på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takk for meg Scandic Seilet! :D

Håper å kunne ta turen tilbake om sommeren og oppleve naturen i Molde på sitt beste. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "bymariamarisol" OBS! NY SNAP!!


 

Publisert den 18.06.2017 - Life

Den ultimate jenteturen

SAMSUNG CSC

sponset innlegg

Den ultimate jenteturen til København!

Planlegger du en venninnetur, kanskje et utdrikningslag eller en bursdagsoverraskelse? Mitt favorittsted er absolutt Danmark og København! :D 

Det tar kort tid å reise enten med bil, båt eller fly, og opplevelsene der er så mangt. Perfekt enten man skal bort en helg, en uke eller mer.

Som dere vet er jo jeg en foodie, altså elsker å eksprimentere med mat og prøve nye ting, og København er kjent for sin utrolige matkultur. 

 

SAMSUNG CSC
 

Hver gang jeg er i København bestiller jeg gjerne "Breakfast plate" og "Lunch plate", en stor tallerken med masse forskjellig godt og spennende på en gang.

Favorittstedene jeg også pleier å dra på er The Union Kitchen, 42RAW, SimpleRAW, Grød Nicecream Copenhagen og Mad og Kaffe. Steder som er gode på ren, økologisk mat uten gluten, melk og sukker. Her får du som sagt store brekafst/lunch plates, i tilegg til smoothie, grøter, rå sandwicher, iskrem, cookies og rå kaker.

 

 SAMSUNG CSC

 

 I tillegg har du de populære stedene som Cafe Norden som ligger rett ved Højbros Plass, Mathallen i København som heter Torvehallerne og Copenhagen Streetfood, her finner du også masse allergivenlig og god mat.


SAMSUNG CSC

 

Ikke minst anbefaler jeg å leie el-sykler å bruke en hel dag på å bare sykle rundt og se alle de stedene byen har å tilby, som f.eks den kjente statuen "Den lille havfrue" og f.eks avslutte med lunsj i parken ved Fredriksberg slott.
 

SAMSUNG CSC

 

Tivoliet er heller ikke bare for barn, dette er en opplevelse du ikke vil gå glipp av! Ta gjerne middagen på restauranten inne på stedet og få med deg lysshowet på kvelden.

 

SAMSUNG CSC
 

Strøget kan  man helle ikke klage på. Her finner du alt fra de kjente kjedene som Zara og HM til de kjente danske merkene. DU MÅ også stikke innom de små vintage butikkene hvor du granatert finner noe fint og unikt. Ikke bare klær og sko, men her finner du ALT!

 

 

Is på brygga i Nyhavn er også et must! Eller bare gå rundt på sightseeing og finne dine egne favorittsteder i den flotte byen.


SAMSUNG CSC

 

Trenger du flere tips og ideer til hvor du kan planlegge den ultimate jenteturen neste gang? Besøk jentetur.blogg.noSAMSUNG CSC
 

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"


 

Vis flere innlegg