Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.






TILBAKE TIL FORSIDEN

  • Proteingrøt med sjokoladesmak

    inneholder sponsede produkter

    Enkel lunsj

    -med denne proteingrøten.

    Den er fri for gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn og egg.





     

    Proteingrøt med sjokoladesmak

    1 porsjon

    25 g Smør - jeg bruker melkefritt

    30 g Mandelmel

    10 g Plantforce Synergy Protein Sjokolade

    1-2 ss Sukrin Gold

    2 dl Væske - valgfri melk eller vann



     

    FREMGANGSMÅTE

    1. Smelt smøret i en kjele. Tilsett deretter de tørre ingrediensene og væske og rør sammen til en jevn konsistens. La grøten små koke et par minutter til den har svellet og blitt tykk.

    2. Nyt gjerne med nøtter, bær og et smørøye på toppen.

     

     

    TIPS!

    - Har du ikke proteinpulver med sjokoladesmak kan du tilsette litt kakaopulver i stedet,

    -  Bruk rabattkoden  221805  så får du 10% rabatt på proteinpulveret jeg har brukt her  her.

     

    -MariaMarisol

    Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"


     


  • Lavkarbogrøt uten gluten og melk

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

     

    inneholder afiliatelenker

    Søndagsfrokost!

    God og mettende lavkarbogrøt med deilig crunch og hjemmelaget smoothie/juice.

    Alt er fritt for gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn og egg!



    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

     

    GRØT

     

    1 porsjon

    55 g Mandelmel

    1 ss Kokosolje - eventuelt smør

    2-3 dl Mandelmelk -eller annen valgfri melk

    1 klype Himalayasalt 

    2 ts Sukrin Gold

     

    TOPPING

    Melkefritt smør

    Kanel Sukrin gold

    Hjemmelaget frokostblanding

     

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

     

    FREMGANGSMÅTE

    1. Ha melk, kokosolje og mandelmel i en kjele og rør det godt sammen mens du gir det et oppkok.

    2. Tilsett salt, kanel og sukrin gold og la grøten småputre et par minutter til den tykner.  - Jeg liker grøten litt tykk, men spe eventuelt på med mer melk om du ønsker en tynnere konsistens. Jo lenger grøten står desto tykkere blir den.

    3. Topp gjerne med litt ekstra sukrin gold, kanel, en klatt smør og en form for crunch. 



    OLYMPUS DIGITAL CAMERA
     

    -MariaMarisol

    Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"


     


  • Chiapudding med supermat

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    inneholder afiliatelenker

    Supermorgen!

    Med en næringsrik chiapudding. Slik har du aldri spist chiapudding før! :D 

    Jeg har tilsatt supermat i puddingen min for både ekstra næring og ikke minst en rundere og fyldigere smak. 

    Fri for både gluten, melk og raffinert sukker ++

    TIPS! 

    Neste uke er det SUPERMATENS DAGER hos Soma.no! Da får du hele 30% rabatt på all Supermat. Handler du for 3000 eller mer får du 5% ekstra i rabatt  altså 35% rabatt på hele kjøpet. Bruk da koden superkunde35! :D

     

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

     

    Chiapudding

    1 porsjon

    3 dl Kokosmelk - eller annen valgfri melk

    3 ss Chiafrø

    1 ts Lecithin

    1 ts Rice Bran

    Noen dråper Steviosa vanilje

     

    FREMGANGSMÅTE

    1. Bland sammen alle ingrediensene i et glss/skål og sett i kjøleskapet i en times tid eller natten over.

    2. Nytes gjerne sammen med friske bær, oppkuttet frukt og hakkede nøtter.

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    -MariaMarisol

    Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"


     


  • Pisket kokoskrem med chiafrø





    inneholder afiliatelenker

    Current obsession!

    Enkelt lite mellommåltid som jeg har fått helt "dilla" på!

    Så godt!, - og så gir det meg en deilig og stabil energi igjennom dagen.

    Jeg skal ærlig innrømme at noen ganger savner jeg å bare kunne kaste i meg en yoghurt når jeg ikke har tid til å stå på kjøkkenet. Det var da denne kombinasjonen ble til, og det har definitivt blitt en super erstatning! :D

     

    Oppskriften er fri for melk, gluten, raffinert sukker, soya, korn, egg og nøtter.



     

    Kokoskrem med chiafrø

    1 porsjon

    1 boks Kokoskrem

    1 ss Chiafrø

    Sukrinmelis

    Stevia

     

    TOPPING

    Frosne skogsbær

    Plomme

    Kokosflak

    Ekte kanel

     

    FREMGANGSMÅTE

    1. Pisk kokoskremen med ønsket mengde stevia og sukrinmelis, og rør inn 1 ss chiafrø.

    2. Topp med frosne bær, plomme, kokoschips og kanel.

     

     

    -MariaMarisol

    Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"


     


  • Mandelgrøt





     

    inneholder afiliatelenker

    Grøt til frokost!

    Det er mange meninger om frokost er dagens viktigste måltid. Trenger vi å spise frokost? I såfall må frokosten inntaes før klokken 08.00?

    Jeg får ofte spørsmål om dette og helt ærlig så finnes det ikke et fasitsvar!

    Mitt tips er å se på den totale mengden mat du spiser i løpet av en dag, om du trener, når på døgnet trener du? Starter du dagen med en treningsøkt vil jeg absolutt anbefale å få i seg frokost. Trener du derimot sent på kvelden og legger inn et ekstra måltid da, og starter neste dag stillesittende så trenger du kanskje ikke den største frokosten. MEN her er det viktig at du kjenner etter hva som er best for deg. Det hjelper ikke å "pine" seg selv ved å hoppe over frokosten hvis du for eksempel vil ned i vekt.  Tvert   i   mot  !   Det er viktig å få i seg jevnt med god næring for å holde forbrenningen oppe!

    Selv starter jeg dagen oftest med en lavkarbo frokost, med godt med sunt fett og proteiner. Rett og slett fordi det fungerer best for meg. Det gir meg en jevn og stabil energi uten å få en stor blodsukkerstigning.

    Fett og proteiner gjør meg mett og gir ikke masse cravings før lunsj. 

    I dag nyter jeg denne deilige grøten toppet med friske bær og litt søtpotetgraola for crunch. En frokost fri for gluten, melk, raffinert sukker, soya.

     

     

    Mandelgrøt

     

    1 porsjon

    35 g Mandelmel

    1 ss Kokosolje - eventuelt smør

    1-2 dl Mandelmelk -eller annen valgfri melk

    1 klype Himalayasalt

    1 dæsj Caylon Kanel 

    2 ts Sukrin Gold

     

    FREMGANGSMÅTE

    1. Ha melk, kokosolje og mandelmel i en kjele og rør det godt sammen mens du gir det et oppkok.

    2. Tilsett salt, kanel og sukrin gold og la grøten småputre et par minutter til den tykner.  - Jeg liker grøten litt tykk, men spe eventuelt på med mer melk om du ønsker en tynnere konsistens. Jo lenger grøten står desto tykkere blir den.

    3. Topp gjerne med friske bær, og en form for crunch. Smaker også veldig godt med en ekstra spiseskje kokosolje/smør eller melk over. :)

     

     

    -MariaMarisol

    Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"


     


  • Lavkarbogrøt med varme bær

    Inneholder afiliatelenker

    Morgengrøt med masse deilig smak og næring!

    Fri for gluten, melk, soya, korn og raffinert sukker.

    Lavkarbogrøt 

    1 porsjon

    1 dl Mandler

    1 dl Kokosflak

    2 dl (eller mer) Mandelmelk, kokosmelk eller annen melk

    1 ss Chiafrø

    1 ts Kokosolje eller smør

    Steviosa etter smak - kan sløfes eller bruk en annen form for søtning

    Kanel etter smak - kan sløyfes

     

    TOPPING

    Frosne bringebær

    Kokosolje

    Kakaonibs

    Nøtter

     

    FREMGANGSMÅTE

    1. Finhakk mandler og kokosflak i en food prosessor, ikke mal det til mel!

    2. Ha den finhakkede blandingen i en kjele, rør i chiafrø og melk.

    3. Gi grøten et oppkok, småkok deretter videre til du får en fast konsistens og grøten har blitt myk. Rør inn smør/kokosolje tilslutt. - Ønsker du en søtere smak på grøten kan du tilsette kanel og søtning underveis eller ha på som topping på slutten.

    4. Lag toppingen ved å varme bær i en panne med litt kokosolje, hakk nøtter og ha over grøten sammen med kakaonibs ved servering.


    -MariaMarisol
     


  • Ny lavkarbo grøt - uten havregryn

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    "Havregrøt" uten havregryn!

    Er du glad i grøt til frokost, men samtidig vil kutte ned på karbohydratene? - Da er denne deilige oppskriften perfekt for deg! Helt fri for gluten, melk, sukker, soya og korn.

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA
     

    Lavkarbo grøt 

    1 dl Mandler

    1 dl Kokosflak

    2 dl Vann

    1 ss Chiafrø

    1 ts Kokosolje eller smør

     

    TILLEGGSINGREDIENSER 

    Kanel

    En form for sukkerfri søtning

     

    FREMGANGSMÅTE

    1. Finhakk mandler og kokosflak i en food prosessor, ikke mal det til mel!

    2. Ha den finhakkede blandingen i en kjele, rør i chiafrø og tilsett vann.

    3. Gi grøten et oppkok, småkok deretter videre til vannet har fordampet og grøten har blitt myk. Rør eventuelt inn smør/kokosolje og kok noen minutter til om grøten kjennes hard ut. - Ønsker du en søtere smak på grøten kan du tilsette kanel og søtning underveis eller ha på som topping på slutten.

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA  

    Nyt gjerne med nøtter, frukt smør/kokosolje, kanel, søtning eller andre ting du ønsker.

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA
    -MariaMarisol


  • Chiagrøt med kokosolje

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Inneholder affiliatelenker

    Mettende chiagrøt med kokosolje.- En deilig start på dagen!

    Sleng den sammen i kveld og du har en herlig frokost i morgen tidlig.

    Oppskriften er helt uten gluten, melk, sukker, soya, nøtter og korn.

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

     

    Chiagrøt med kokosolje

    1 porsjon

    1,5 dl Kokosmelk light eller mandelmelk

    3 ss Chiafrø

    1 ts Vaniljepulver

    1 ss Kokosolje

    Eventuelt en form for søtning - f.eks flytende stevia, kokosbmostsukker, honning eller fibersirup

     

    TOPPING

    Fiken, bringebær, mango, mandler og fibersirup

     

    FREMGANGSMÅTE

    1. Bland sammen alle ingrediensene i en skål, smak til underveis.  Tilsett eventuelt en form for søtning om du ønsker en søtere smak.

    2. Sett i kjøleskapet over natten eller i minst 2 timer.

    3. Topp med det du ønsker og nyt!

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA
    -MariaMarisol
     


  • Peanut & jelly chia

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    God mandag!

    - med et nytt frokost tips! Chiagrøt med peanut & jelly taste! Nam! 

    Helt uten gluten, melk, sukker, soya og korn! 

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

     

    Peanut chia porridge

     

    2 dl Kokosmelk

    3 ss Peanøttsmør

    3 ss Fibersirup gold

    3 ss Chiafrø

    FREMGANGSMÅTE

    1. Bland melk, peanøttsmør og fibersirup godt sammen.- Bruk gjerne en blender og smak til underveis.

    2. Rør inn chiafrø for hånd, hell i et glass og sett i kjøleskapet over natten.OLYMPUS DIGITAL CAMERA


    -Maria Marisol
     


  • Lavkarbogrøt på 1 2 3

    SAMSUNG CSC

    God morgen!

    Klar for ny uke? - Det er jeg! :)

    I dag startet jeg dagen med en varm lavkarbogrøt. Det smaker ekstra godt med noe varmt på denne årstiden kjenner jeg. 

    Grøten lages på 1-2-3, og inneholder verken gluten, melk, soya eller korn. 

    Oppskriften finner du her. Jeg tilsatte en spiseskje hampprotein for en eksta proteinrik grøt.

    SAMSUNG CSC

    -MariaMarisol


  • Frokostgrøt uten havregryn

    SAMSUNG CSC

     

    SAMSUNG CSC

    inneholder affiliatelenker

    Alternativ til havregrøten på et lavkarbo / paleo kosthold!

    Inngår ikke havre i ditt kosthold kan denne grøten være et godt alternativ for deg! Den smaker helt nydelig, og er både lavkarbo, paleo, sukkerfri, glutenfri og uten soya! 

     

    SAMSUNG CSC

    FROKOSTGRØT

     

    1 porsjon

    3 Eggeplommer

    1 dl Melk

    2 ts Sesamfrø

    2 ts Mandelmel

    1 Neve grov hakkede nøtter - jeg brukte valnøtter

    1 ts Steviosa eller annen søtning

    Kanel

    1/2 ts Johannesbrødkjernemel (JBKM)

    1 ss Kokosolje - Kan fint sløyfes!

     

    FREMGANGSMÅTE

    1. Bland sammen alle ingrediensene utenom JBKM, ha blandingen over i en kjele og kok opp på svak varme under omrøring. - Smak til med kanel og steviosa underveis.

    2. Rør inn JBKM og rør videre til grøten tykner. - Spe eventuelt med mer melk om du vil ha grøten mer flytende.

    3. Topp med nøtter, frø og bær.

     

    TOPPING

    - Chiafrø

    - Sesamfrø

    - Nøtter

    - Bær


    SAMSUNG CSC

     

    TIPS!

    - VIKTIG! Rør i grøten hele tiden for å unngå å ende opp med eggerøre!

    - Jeg brukte mandelmelk, men bruk det du liker og tåler. F.eks Kokosmelk, rismelk, laktosefri melk osv...

    - Mandelmel kan byttes ut mot annet valgfritt mel, f.eks peanøttmel, kokosmel eller annet vagfritt mel

    - Sesamfrø kan sløyfes eller byttes ut mot andre frø eventuelt mer nøtter eller mel.

    - Steviosa kan sløyfes eller byttes ut mot annen valgfri søtning. F.eks Kokosblomstsukker, sukrin, sukrin gold, fibersirup eller flytende stevia.

    - For å gjøre grøten nøttefri bruk melk og mel uten nøtter og bytt ut de hakkede nøttene med f.eks frø og kjerner.

    - Johanessbrødkjernemel kan byttes ut mot fiberhusk. - Se an mengden.

    - NÅ FINNER DU MANGE AV INGREDIENSENE JEG HAR BRUKT PÅ TILBUD ! :D Trykk på linkene for å komme direkte til produktene, eller sjekk her på Gymgrossisten og SOMA


    SAMSUNG CSC


    - Maria Marisol


     


  • Luksus Chiapudding med karamellsmak

    SAMSUNG CSC
     

    inneholder affiliatelenker 

    Hei og hopp! Ny dag, ny uke og ny måned, tid for mange nye muligheter...:-)

    Det er sikkert mange der ute som tenker at når sommeren er over er det på tide med et sunnere kosthold og et mer aktivt liv... Slutt å lur deg selv! - Det er ingen grunn til å vente, start i dag og gjør det gjerne gradevis hvis det er det som passer best for deg!

     

    SAMSUNG CSC

    Ofte får jeg høre, " jeg har ikke tid til å lage mat fra bunnen", "sunn mat er komplisert" og "jeg liker ikke sunn mat"....

    Er du en som tenker slik?-  Da har jeg følgende 3 tips til deg:

    1. Bestem deg for å prøve, ikke lur deg selv til å tro at sunn mat trenger å være komplisert eller at det smaker vondt før du en gang har prøvd!

    2. Ikke vær redd for å smake på ny mat. Beveg deg utenfor din egen komfortsone og utfordre deg selv til nye smaker. Du trenger ikke like alt, men du kan helt sikkert finne noen nye favoritter.

    3.  Begynn med en ting av gangen. Du trenger ikke gape over alt av nye råvarer med en gang eller prøve diverse dietter. Start med det du VET er sunt, som å tilføre mer grønnsaker, bær, nøtter, frø og fisk og rent kjøtt.

     

     Oppskriften på denne chiapuddingen passer fint  til både frokost, lunsj, kveldsmat og som et mellommåltid. Den er kjapp, enkel, du trenger ikke mange ingredienser og den kan lages dagen før...

    SAMSUNG CSC

     

    Chiapudding med karamellsmak

     

    Chiapudding:

    2 dl Melk- F.eks mandelmelk, kokosmelk eller annen melk du tåler

    3 toppede ss Chiafrø

    1 klype Vaniljepulver - Kan sløyfes eller byttes ut mot stevia vanilje eller frø fra vaniljestang.

    Ca 3 dråper Stevia karamellsmak -  kan sløyfes

    1 ss Fibersirup gold- eventuelt Yaconsirup som også vil gi en karamellsmak.

     

    TOPPING

    1-2 ss Pisket krem - F.eks kokoskrem eller annen krem som tåles

    1 ss Fibersirup gold

    1 Neve nøtter

     

    FREMGANGSMÅTE

    1. Bland sammen alle ingrediensene til chiapuddingen i en serveringskål/ glass, og sett i kjøleskapet over natten.

    2. Topp med pisket krem, nøtter og fibersirup ved servering.


    SAMSUNG CSC

    SAMSUNG CSC
     

    TIPS!

    - Oppskriften gir 1 porsjon, doble om du skal lage til flere.

    - Pisket krem på toppen kan sløyfes, men gir deg en ekstra luksuspudding. Topp eventuelt med frukt, bær, nøtter, frø eller andre go'saker.

     

    SAMSUNG CSC

    - Maria Marisol

    #chia#chiapudding#melkefri#sukkerfri#glutenfri#lavkarbo#sunt#mat#oppskrift#helse#ernæring#næring

  • CHIAYOGHURT

    SAMSUNG CSC

    Et enkelt og godt måltid er det jeg ofte tyr til nå om sommeren, og jeg har fått en liten "hang up" på chiafrø.

    Kombinasjonen av chia, yoghurt og crispy topping har vært frokosten min de siste dagene, det smaker rett og slett helt nydelig! :D Du tenger heller ikke la denne stå over natten, den kan spises med en gang :)

    Chiafrø er veldig sunt og her får man i seg masse god næring som kroppen blir glad for!

    SAMSUNG CSC

    CHIAYOGHURT

    6 store ss Yoghurt naturell- bruk eventuelt laktosefri eller melkefri alternativ. 

    1,5 ss Chiafrø

    Sirup - fibersirup, yacon, agave eller ennen sirup

    Gojibær

    Karamelliserte nøtter og kjerner. (oppskrift lenger ned)

     

    FREMGANGSMÅTE

    1. Bland sammen yoghurt og chiafrø og la det stå å svelle i 10 minutter.

    2. Topp med sirup, gojibær og karamelliserte nøtter og kjerner.

     

    SAMSUNG CSC
     

    KARAMELISERT TOPPING

    150 g Nøtter - jeg brukte en blanding av valnøtter og pecan.

    50 g Gresskarkjerner - eventuelt en blanding av gresskarkjerner og solsikkefrø

    45 g Fibersirup gold

    2 ss Sukrin gold

     

    FREMGANGSMÅTE

    1. Sett ovnen på 175 grader.

    2. Hakk nøtter i ønsket størrekse og legg på et bakepapirkledd stekebrett sammen med gresskarkjernene.

    3. Sett midt i ovnen i ca 25 minutter pluss/minus, åpne døren og rører noen ganger i blandingen innimellom.

    4. Avkjøl på stekebrettet og del opp i ønsket størrelse.


    SAMSUNG CSC

    TIPS!

    - Tilsett vanilje eller kanel i yoghurten for mer smak-
    - Bruk et melkefritt alternativ dersom du ikke tåler vanlig yoghurt, eller lag chiapudding med kokosmelk oppskrift her

    SAMSUNG CSC

    - Maria Marisol

    #chia#chiafrø#mat#helse#kosthold#ernæring#lavkarbo#paleo#sunt#melkefri#sukkerfri#glutenfri#chiayoghurt#chiapudding#sunt

  • Ekstra god havregrøt

    SAMSUNG CSC


    Lyst til å ta havregrøten til nye høyder? Det er så lite som skal til og denne er så utrolig god! ♥

     

    HAVREGRØT

     

    1 1/2 Havregryn, glutenfri 

    3 dl Kokosmelk

    1/2 ts Vaniljepulver

    1 ss Smør / Cocosa kokosolje

     

    FREMGANGSMÅTE

    1. Kok opp kokosmelk i en kjele, tilsett havregryn og vaniljepulver. 

    2. Rør godt og la det stå på lav varme i 5 min.

    3. Ta kjelen av platen og rør inn 1 ss smør eller kokosolje.

    4. Server gjerne med nøtter, frø, bær eller frukt.

     

    SAMSUNG CSC

    SAMSUNG CSC

    TOPPING

    Valnøtter

    Blåbær

    Gresskarkjerner

    Gojibær

     

    SAMSUNG CSC

     

    TIPS!

    - Tilsett gjerne noe form for søtning om du ønsker, men jeg syntes ikke at jeg trengte det da både kokosmelken og vaniljepulveret er søtt i seg selv.

    - Søtning kan f.eks være steviosa eller litt yaconsirup på toppen.

     

     

    #havregrøt#supermat#melkefri#sukkerfri#glutenfri#sunt#mat#helse#kosthold#ernæring

  • Chiapudding med blåbær

    SAMSUNG CSC

    Hei og god lørdag!  ♥

    Sene frokoster hører helgen til ;) Jeg laget min i går kveld før jeg la meg, overnight chiapudding som stod å ventet på meg i dag. Denne gangen laget jeg med blåbær og vanilje, veldig, veldig godt! 

     

    SAMSUNG CSC

    Chiapudding med blåbær

    3 dl Melk, jeg brukte kokosmelk light

    3 ss Chiafrø

    1 dl Frosne blåbær

    Stevia vanilje / annen valgfri søtning

     

    FREMGANGSMÅTE

    1. Bland sammen melk, chiafrø, og stevia i et glass. 

    2. Tilsett 1 dl Blåbær og rør et par ganger rundt,

    3. Sett i kjøleskapet over natten, hvertfall i noen timer.

     

    SAMSUNG CSC

    TOPPING

    Oppkuttet frukt

    Hakka nøtter

    Gojibær

    Kokoschips

    Blåbær


     

    Ønsker dere en fin dag! ♥- Her står det litt for mye på planen så nå er det bare å henge i ! :D

    #chiapudding#frkost#lavkarbo#sukkerfri#mat#helse#kosthold

  • Chiapudding

    SAMSUNG CSC


    Super duper frokost!♥

    De siste dagene har jeg fått helt "dilla" på chiapudding om morgenen. Det er veldig lett å lage og inneholder kun to hovedingredienser, melk og chiafrø. Jeg lager den kvelden før og setter den i kjøleskapet over natten. Det blir som en slags "overnightsgrøt", men med en puddingkonsistens. ;D

    Chiafrø gir i tillegg mange helsegevinster så dette er skikkelig god start på dagen. ( Se helsefordeler og oppskrift lenger ned )

     

    SAMSUNG CSC

     

    Oppskriften er både glutenfri, melkefri, vegansk, lavkarbo og økologisk.

    Chiapudding

    1 porsjon

    2 dl Kokosmelk, økologisk

    3 ss Chiafrø, økologisk

     

    TOPPING

    Friske Bær

    Oppkuttet frukt

    Hakkede nøtter

    Evt et dryss Stevia eller annen søtning, men dette kan fint sløyfes. Alt etter hvor søt du vil ha den.

     

    SAMSUNG CSC

    FREMGANGSMÅTE

    1. Bland sammen kokosmelk og chiafrø i en serveringsskål/glass.

    2. Sett i kjøleskapet over natten. ( i hvertfall i noen timer)

    3. Topp med frukt, bær og nøtter og nyt til frokost :D

     TIPS!

    Kokosmelk kan byttes ut mot f.eks mandelmelk, hasselnøttmelk eller soyamelk.

    Tilsett gjerne litt rå kakaopulver eller f.eks vaniljepulver, sammen med dadler og vips så har du en søt dessert.

     

    SAMSUNG CSC

    HELSEFORDELER

    -Chiafrø kommer opprinnelig fra Mexico, og er et naturlig glutenfritt frø.

    -Det er en av de rikeste omega-3 kildene vi har fra planteriket, og inneholder mer flerumettet fett enn i linfrø. 2 ss chiafrø gir også mer Omega- 3 enn en laksefilett.

    -Det har et høyt innhold av protein og inneholder alle de livsnødvendige aminosyrene vi trenger. Chiafrø blir derfor regnet som et fullverdig protein.

    -I tillegg er frøene rike på kalsium og er et godt alternativ til vanlig melk for oss med allergi. 1 ss chiafrø inneholder mer kalsium enn et glass melk.

    -I frøene finner vi også fosfor, kalium, jern, kobber, sink, magnesium, Vitamin A, B, E og D

    -Chiafrø kan sammenlignes med linfrø, de danner også en geleaktig masse når de får svelle i væske. Frøene kan derfor erstatte hverandre i matlaging, selvom chiafrø har en mer nøytral smak og litt annen konsistens.

    -Chiafrø kan males til mel f.eks i en blender, og brukes til bakst.

    -Hele frø eller mel kan også brukes som fortykkning av supper, sauser, i bakst, vafler ( det vil tykne røren). Brukes i frokostblandinger, grøt eller som dryss over yoghurt og smoothie.. Ta utgangspunkt i andre frø, og bruk chiafrø på samme måten

    - Chiafrø kan kjøpes på matbutikker, helsekost, invandrerbutikker og over nett f.eks Iherb.

     

    #chiafrø#chiapudding#lavkarbo#rawfood#raw#helse#mat#kosthold#ernæring#helsefordeler#sunt#sukkerfri#melkefri#supermat

  • 1. Desember med pepperkakegrøt



    God førjulstid kjære lesere ♥

    I dag har jeg blitt overfylt med julestemning! Jeg er så heldig at jeg i år også våknet opp til en stor flott pakkekalender fra mamma! :D ( Bortskjemt?)...

    Tusen takk mamma! Du er god! :*

     

    (kalender fra mamma)

    Etter at jeg ble voksen selv har jeg laget det til tradisjon å gi en kalender tilbake. Det blir en felles kalender til mamma og pappa. som jeg fyller med div godt de liker og noen gaver som er til felles bruk. 

    Du har sikkert hørt at det er en større lykke å gi enn å få, og det er det faktisk! Hvor koselig er det ikke å glede en person du syntes fortjener det litt ekstra.

     



    For å toppe julestemningen max, lagde jeg pepperkakegrøt til frokost. Herlighet så godt! :D

    Anbefales hvis du ikke har smakt det før . En deilig vri på den tradisjonelle havregrøten;)

     

    HAVREGRØT

    1 dl Havregryn, glutenfri

    1 dl Melk

    1,5 dl Vann

    1 ts Stevia

    (  1 eggehvitte  evt 1 helt egg, kan sløfes)

     

    PEPPERKAKEKRYDDER

    2 ts Kanel

    1 ts Kardemomme

    1/2 ts Nellik

    1/2 ts Ingefær

    1 liten klype Pepper

     

    FREMGANGSMÅTE

    Bland alle ingrediensene utenom evt eggehvitte i en kaserolle og kok opp under omrøring.

    På slutten av koketiden tilsett eggehvitten og rør den godt inn. - Dette gjør grøten stor og luftig samtidig som det øker proteininnholdet i måltidet.

     

    TOPP gjerne med en smørklatt og hakket nøtter.

     

     

    #pepperkakegrøt#julestemning#1desember#havregrøt#pakkekalender#gavekalender#pakkekalender#frokost#jul#egg#bløtkoktegg#gave

  • Jeg serverer



    Har du hatt gjester til frokost hvor du ikke har visst helt hva du skal servere og det hele har egentlig bare blitt stress...? Det har jeg! - Mine erfaringer er at de fleste setter pris på en enkel sunn og god frokost. Setter du frem grovt brød, litt pålegg- evt egg, kaffe og juice er du garantert fornøyde gjester...

    Vil du gjøre det lille ekstra kan du sette frem en stor bolle med yoghurt sammen med både oppkuttet og hel frukt og bær som gjestene kan velge mellom. Det slår alltid godt ann!

    I steden for yoghurt kan du også servere cottage cheese eller kesam, og har du en gjest som ikke tåler melk kan du f.eks servere soyayoghurt, kokosmelk. eller madelmelk.



    Ved siden av kan du sette frem nøtter,frø, havregryn, hjemmelaget frokostblanding, tørket frukt, cacao nibs eller hakket mørk sjokolade. ++

     

    Frokost besøk kan anbefales på det sterkeste, det er en ekstra hyggelig start på dagen! Hverdagen er ofte veldig hektisk så det å benytte små stunder som dette med gode venner har stor verdi! ♥

    Ha en flott dag kjære lesere!

     

     

    #frokost#mat#kosthold#helse#gjester#besøk#yoghurt#frukt#bær#frokostblanding

  • NØTTEGRØT


     

    God mandag!♥ Er dere klare for en ny uke ? ..

    I skrivende stund sitter jeg å koser meg med varm grøt, mens jeg prøver å få oversikten over ukens gjøremål.. På mandager prøver jeg å planlegge uken så godt jeg, så jeg er sikker på at jeg får gjort alt jeg må uten masse stress. 

     

    NØTTEGRØT:

    1,5 dl Mandler

    1 dl Pecannøtter

    1 Egg

    3 ss Kokosmelk

    1 ts Yaconsirup

    3-4 Stevia vaniljedråper

    1/2 ts Kanel

    1 klype Himalayasalt

     

    Fremgangsmåte:

    Ha alt sammen i en blender og kjør sammen til en jevn konsistens. Ha blandingen over i en kasserolle og varm opp.

    Server grøten varm, gjerne med bær og melk.

     

    Håper dere har en fin start på uken!♥

     

     


  • Halloween inspirert yoghurt



    Halloween trenger ikke bare være godteri! Selvfølgelig er det lov å kose seg, men her kommer noen tips til sunnere halloween feiring:

    - Lag yoghurtkrem. Oppskrift her.

    - Server Yoghurt med Coulis. Oppskrift her .

    - Fruktruller som godteri! Oppskrift her.

    - Pina Colada smoothie er alltid en vinner! Oppskrift her.

    - Start dagen med en halloween inspirert yoghurtfrokost . Oppskrift nedenfor.

    DU TRENGER:

    Kokos + konditorfarge

    Yoghurt

    Gojibær

    Chiafrø

    Kakaonibs

    1 jordbær dyppet i sukkerfri hvitsjokolade

    FREMGANGSMÅTE:

    Start med å smelte hvitsjokolade, eller lag den selv. Dypp jordbær i sjokoladen og sett kaldt til den har stivnet. I mellom tidenkan du farge kokos. Her brukte jeg rød og gul konditorfarge fra matbutikken og band det sammen med kokosstrø. (La det ligge å tørke litt før bruk.). På den stivnet sjokoladen tegnet øyne på spøkelse mitt med kakepyntfarge fra panduro.

    Tilslutt toppet jeg yoghurten min med fargetkokos, jorrdbær, gojibær, kakaonibs og chiafrø (sistnevnte kun for pynten skyld)

     

    Nam! Det smakte ekstra godt med litt hvitsjokolade til frokost i dag kjenner jeg! Ha fin dag dere! ♥

     


  • OPPSKRIFT: KARAMELLGRØT






    I skrivende stund sitter jeg å fortærer en proteinrik grøt med smak av karamell! Kan det bli bedre?:D  Jeg deler selvfølgelig oppskrit, å håper du vil prøve!

    Quinoagrøt

    1 dl Quinoaflaker

    1 dl Vann ( kan bruke melk)

    1 dl Melk ( kan bruke vann )

    1 ss Cocosa

    1/8 ts Salt

    1 ss Yaconsirup

    3-4 dråper Stevia karamell

    1 toppet ss Hampprotein

    Ha alt utenom proteinpulver  og stevia i en kjele og gi det et oppkok. Skru ned platen og la det stå å småkoke i noen minutter. Rør inn hampprotein og stevia  på slutten, og evt spe med mer melk hvis du syntes grøten blir for tykk.

    Spis varm!

    Toppet med

    Melk

    Hjemmelaget granola

    Sukkerfritt Kirsebærsyltetøy 

    Tørket blåbær

     

    Tips!

    - Hampprotein kan byttes ut med erteprotein, men jeg syntes hamp passer bedre til karamellsmak.

    - Yaconsirup kan byttes ut mot aave eller honning, sist nevnte har ikke en lav GI- glykemisk indeks.

    - Quinoaflaker kan byttes ut med hirseflak eller havregryn, bare hold igjen litt av vesken å spe etterhvert etter hvor tykk du vil ha den.

     

     

    #frokost#mat#kosthold#ernæring#quinoagrøt#quinoflaker#yaconsirup#lavkarbo#lavkarbogrøt#yaconsirup#karamellgrøt#protein#proteingrøt

  • OPPSKRIFT: EPLEGRØT

     



    I dag den 17.oktober er det nasjonal epledag! I den anledning ble det eplegrøt til lunsj! :D

    Du trenger til 1 porsjon:

    2 store epler eller 3 små

    2 ts Steviosa eller annen søtning

    4-5 dråper Stevia vaniljedråper

    1 dl Vann

    1 dryss kanel

    1/2 ts JBKM- johannesbrødkjernemel ( kan sløyfes)

    Fremgangsmåte:

    Kutt eplene i store biter, ha epler og vann i en kjele og kok opp. La det stå å små koke i noen minutter til eplene har blitt møre.  Ta kjelen av platen og bruk en stavmikser og mos eplene sammen. Ha i steviadråper, steviosa og kanel og og kok noen minutter til. Du kan tykne grøten med litt JBKM, men det er ikke nødvendig.

    Server varm, gjerne med melk.

     

    Viste du om epledagen? - fortvil ikke hvis du ikke har epler tilgjenlig i dag. Hele oktober er nemlig eplemåneden.  ♥

     

     

     

    #eplegrøt#lavkarbo#utensukker#sukkerfri#sunn#sunt#mat#helse#kosthold#ernæring#dessert

  • OPPSKRIFT: SJOKOLADEGRØT

    Frokost som metter! Havregryn inneholder komplekse karbohydrater, ( altså sunne karbohydrater) som kroppen trenger.Det inneholder også masse fiber, litt protein og  er I tillegg rikt på jern, sink, magnesium, E-vitamin, vitamin B1 (tiamin) og flere andre vitaminer og mineraler. Det har derfor en god efffekt på kolesterolet, blodtrykket, blodsukkeret og på fordøyelsen, mage/tarm.

    Til 1 porsjon trenger du:

    1 dl Havregryn, glutenfri

    1 dl Vann

    1 dl Melk, melkefritt alterntiv.(annbefaler mandelmelk)

    1 ts Steviosa

    1 ts Sukringold

    1 ss Kakaopuver

    1 neve Paranøtter

    Fremgangsmåte:

    Kok opp havregryn med melk og vann. La det småkoke på middels varme til grøten tykner. Rør inn steviosa, sukrin og kakaopulver på slutten av koketiden. Ha i evt mer vann eller melk hvis grøten blir for tykk.

    Server med hakket paranøtter og evt melk.

    Tips!

    For en mer proteinrik variant, rør inn 1 scop sjokoladeproteinpulver i stden for kakaopulver.

    Hakk gjerne opp litt mørk sjokolade eller en sjokoladebar fra Atkins å ha på toppen.

    #grøt#havregrøt#sunt#mat#sunt#kosthold#ernæring#lavkarbo#sukkerfri#melkefri

  • FROKOST: QUINOAGRØT

    For en stund tilbake bestemte jeg meg for å gå inn for å spise en skikkelig frokost hver morgen! Noe jeg ikke har vært så flink til tidligere da jeg har vært et mer "middags og kveldsmat menneske" . Jeg har nå vært flink, og er avhengi av frokost! Det gir meg rett og slett en bedre hverdag! :D I steden for å spise flere tunge måltider om ettermiddagen og kvelden starter jeg dagen med en energirik frokost.

    Grøt er en sikker frokostvinner hos mange, og nå innkludert meg selv. En næringsrik grøt med f.eks quinoa gir en god start på dagen da det metter mye, og hjelper til med å gi et stabilt blodsukker gjennom dagen. 

    I tilegg til den gode nøtteaktige smaken til quinoa har den flere helsefordeler. Blandt annet innholder den rikelig med uløslig fiber som hjelper å holde mage og tarmsystemet i gang, og er low fodmap.

    Det innholder dobbelt så mye protein som andre korn, samt at proteinet er av like god kvalitet som melkeprotein. Quinoa eri tilegg glutenfritt, og er dermed et utmerket alternativ for oss som verken tåler melk eller gluten! 

    Karbohydratene i quinoa er komplekse som gjør at de taes langsomt opp i kroppen. Som igjen gir et mer stabilt blodsukker.

    Det en god kilde til en rekke aminosyrer og viktige mineraler som kobber, mangan, jern og magnesium, samt B-kompleks vitaminer.

     


    Du trenger til 1 porsjon:

    1 dl quinoa

    2 dl valgfri melk

    1 dl vann

    1 ss hampfrø

    5-6 dråper stevia

    1/4 ts himalayasalt kanel

    1/2 vaniljestang, frøene ( evt stevia vanilje)

    1 ts smør ( jeg bruker melkefri ) 

     

    Topping:

    1 ts smør

    steviosa

    kanel

    melk

     

    Fremgangsmåte:

    Start med å skylle quinoa og hampfrø godt i kaldt vann. Ha det deretter over i en kasserolle sammen med melk, vann, vaniljefrø og kanel. Gi det et oppkok mens du rører, og la det småkoke videre i ca 15-20 minutter, og rør en gang i blandt. Mot slutten av koketiden kan du smake til med salt og stevia dråper. Blir grøten litt for kompakt så spe med melk eller vann. Tilslutt kan du røre inn en ts smør. (valgfritt)

    Spis gjerne grøten varm, og topp med steviosa, kanel, smør og melk., eller annet topping du liker godt. ( nøtter, frø, bær eller frukt)

     

     

    Tips!

    Som nevnt tidligere er dette en super nærigrik frokost som metter lenge, men vil du tilføre mer protein, dropp hampfrø og heller røre inn 1 ss hampprotein eller annet protein på slutten, men da må du tilføre mer veske i tilegg!

    Har du stevia dråper med karamellsmak liggende gir det en ekstra god smak til grøten.

     

    Enjoy! - Smil Marisol :)

    #frokost#grøt#quinoagrøt#frokostgrøt#quinoa#næringrik#proteiner#mat#helse#kosthold#helsefordeler#ernæring#sunt#sunnmat

  • OPPSKRIFT: QUINOAGRØT

    God mandag!:-)

    Denne uken står det mye på agendaen, og jeg har forbredt meg på at dette blir en hektisk uke! men det liker jeg!:-)

    Jeg startet derfor dagen med varm energirik grøt, som er ekstra perfekt på en regneværsdag som denne.

    Du trenger 1 posjon

    1 dl quinoa flaker

    1 dl vann

    1 dl melk ( kan bruke vann )

    1/8 ts salt

    Ha alt sammen i en kjele, og varm opp til kokepunktet. Rør hele tiden når det småkoker et par minutter...

    Topping

    Kanel

    Hakket nøtter

    frukt

    bær.

    Hakk gjerne nøtter og topp med kanel, nøtter, frukt og bær.

    Vil du ha den søtere kan du ha litt stevia eller ennen søtning over.

    Håper dere har en flott start på uken!:)

    Smil Marisol:)


  • OPPSKRIFT; HIRSEGRØT

    Genser Bik Bok Her Topp Bik Bok Her

    God formiddag!

    I skrivende stund sitter jeg å nyter en deilig "frokost":) uken har vært lang og gått i ett fra start til slutt. Så i dag tok jeg en ekstra lang morgen hvor jeg absolutt ikke gjorde noen ting, haha, etterfulgt av en lang varm dusj:-)

    Hirsegrøt 1 porsjon

    1 dl hirseflak

    3 dl melk ( soya, ris, mandel osv,eller vann)

    1 klype salt

    Fremgangsmåte

    Kok opp melken og strø over hirseflak og rør sammen, la grøten koke i ca 10 minutter under stadig omrøring. Smak til med en liten klype salt.

    Server gjerne med

    Bær ( jeg bruke frosne bringebær)

    Hakka nøtter ( jeg brukte paranøtter)

    Kanel

    Steviosa

    Evt en klatt melkefri smør.

    Hirse er en av de eldste kornsortene som finnes, og den er naturlig glutenfri.

    Hirseflak har masse god næring i seg og er perfekt til en næringsrik frokost.

    Smil Marisol:)


  • OPPSKRIFT: RABARBRAGRØT

    Rabarbragrøt!

    Herlig sommertegn når rabarbren er moden!

    Det beste jeg vet er tykk grøt med melk og sukker,(stevia) og i dag ble dette min sene frokost.



    Til 2 porsjoner

    325 g rabarbra

    3 ts stevia

    3 dl vann

    1 ts johannesbrødkjernemel

    (stevia, kanel og melk til topping)

    Fremgangsmåte

    Kok opp vann og rabarbra, ha i stevia og la det små koke videre noen minutter til rabarbraen er mør.

    Mos det deretter sammen med en potethakker til en jevn blanding. Ha så inn johannesbrødkjernemel og bland godt sammen.

    Grøten kan spises varm eller avkjøles før servering.

    Ha på melk, stevia og kanel og nyt! :)

    #rabarbra#grøt#rabarbragrøt#rabarbrasuppe#melk#kokosmelk#mandelmelk#sunt#helse#mat#ernæring#sommer#sommermat#sukkerfri#utenmelk#melkefri#sukkerfri#lavkarbo#lchf#frokost#lunsj#dessert

  • BREAKFAST INSPO

    Titter innom for å gi dere en enkel frokost oppskrift.

    Du trenger

    Yoghurt 

    Stevia sukker

    Kanel

    Kokos 

    (evt stevia dråper med vanilje)

     Enkelt og kjempe godt, som kan spises i farta om morningen :)

    #frokost#frokostinspo#mat#helse#ernæring#sunt#oppskrift#matblogg

  • NY FAVORITT

    De siste dagene har jeg lagt min elsk på kokosmelk og sukkerfritt jordbær syltetøy,NAM! Blir nesten som jordbær yoghurt..


    Jeg brukte

    kokosmelk (jeg bruker light)

    gresskarkjerner

    solsikkekjerner

    glutenfri havregryn

    hakka nøtter 

    tørket bær

    sukkerfritt jordbær syltetøy

     

    Bland sammen og nyt! Enkelt og så godt!

     

    Hva pleier dere å spise til frokost?- Alltid gøy med nye ideer :)

    #frokost#kokosmelk#yoghurt#jordbær#nøtter#frø#sunt#gresskarkjerner#frokosttips#lavkarbo#suntoggodt

  • GRØT LØRDAG

    2 porsjoner

    4 egg

    3-4 dl kokosmelk ( spørs hvor tykk du liker grøten)

    2 ss kokosmel

    2 ss revet kokos

    2 ts kanel

    1 ts vaniljepulver

    2 ss sukrin

    2 toppet ss kokosolje

    Hakkette mandler og gresskarkjerner til topping. 

    Fremgangsmåte:

    Pisk eggene sammen i en kjele og sett på plata. Bland først i 2 dl av kokosmelken og deretter resten av ingrediensene og rør godt sammen. Kok opp og la den små koke til du får en tykkere konsistens. Blir den for tykk ha i mer kokosmelk.

    Rør hele tiden!

     

    Server med hakkette mandler og gresskarkjerner kanel sukrin og en klatt smør.

     

    Tips!

    -Grøten kan spises kald, den blir tykkere når den får stå litt, da pleier jeg å helle melk over når jeg spiser.

    - jeg bruker melkefritt melange på toppen

    - du kan bytte ut kokosmelk med hva som helst annen melk som tåles


  • HJEMMELAGET KOKOS YOGHURT

    Mitt lille mellom måltid i dag:)

    En hjemmelaget kokos yoghurt. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har laget det før... Kjempe enkelt!

    Du trenger:

    2 bokser økologisk kokosmelk( kun den faste kremen på toppen)

    Saften fra 1/2 sitron

    et dryss himalayasalt

    litt vaniljepulver (kan sløyfes

     

    Fremgangsmåte

    La kokosmelken stå i kjøleskapet over natten. Skrap ut den tykke krem og visp sammen med sitron, salt og evt vaniljepulver til det blir yoghurt konsistens. Så er det bare å nyte!

    Så enkelt var det:)

    #glutenfri#melkefri#sukkerfri#kokosyoghurt#hjemmelaget#kokos#yoghurt#utensukker#lavkarbo#proteib#lowcarb#sugarfree#coconut#yogurt

  • FROKOST TIPS

    Enten du er glad i frokost om morningen eller ikke, så tror jeg og håper du kommer til å like et av disse  frokost tipsene her.

    1.Frokost i en fei som du kan gjøre i klar dagen før, ja nemmelig "Overnight Oats".Oppskriften er glutenfri,melkefri og sukkerfri.

     



    Overnight oats med blåbær 

    Du trenger:

    2dl kokosmelk

    2dl vann

    1dl chiafrø

    3ss glutenfri havregryn

    1ss hampfrø

    1 håndfull kuttet mango

    1/2 kiwi

    1ts kanel

    Kokosflak

    Friske bær/frukt

    hakket nøtter

    Fremgangsmåte:

    Bland kokosmelk,vann,chiafrø og kanel i en blender , og rør inn havregryn,og blåbær. Putt kiwi i skiver og mango i biter i et glass(med lokk) og hell blandingen fra blenderen over og sett på lokk og ha i kjøleskapet over natten. Bland sammen friske bær/frukt hakket nøtter og kokosflak og ha som topping.

    Tips!

    -smaker best rett fra kjøleskapet

    -varier smaker som blåbær,bringerbær,kakao,vanile osv.

    -for søtere smak bland inn litt stevia,sukrin eller annen søtning.

     


    2. Enkle Protein pannekaker -allergivennelig uten pannekakamiks. - melkefri, glutenfri og sukkerfri




    Du trenger:

    2 egg

    20g  glutenfri kokt havregryn 

    25g protein pulver 

    250ml mandel melk( eller mindre for tykkere pannekaker)

    Pam stekespray

    Fremgangsmåte:

    Bland avkjølt kokt havregrøt  med proteinpulver og egg til en tykk røre,(den ser litt tørr ut) Spe med melk litt om gangen til du får en passe røre etter hvor tykke pannekaker du vil ha.Desto tykkere røre jo tykkere pannekaker får du. Bruk en øse og ha i en medium varmet panne ,sprayet med Pam stekespray og stek på hver side. spray pannen med stekespray for hver ny pannekake.

    Super godt med waldenfarm pannekake syrup ,bær,frukt eller nøtter. :)

    Tips!

    -Du kan også bruke soyamelk, kokosmelk eller vanlig melk.

    -Bytt ut kokt havregrøt med soya yoghurt eller cottage cheesse og 20 gram valgfri mel (kokosmel/mandelmel/glutenfrimelblanding/hvetemel osv.)- alt etter hva som tåles

    - For søtere pannekaker ha i stevia ,sukrin eller annen søtning.

    - Forslag til protein pulver som kan brukes er eggeprotein, whey,erte eller hamp protein

    - spis med waldenfarm  pannekake syrup, yacon syrup , honning eller walden farm sjokolade syrup.

    - Spis med yoghurt,mager kesam, soyakrem eller havrekrem.- Alt etter hva som tåles

    - Godt med oppskjært frukt,bær,nøtter kokosflak eller hakket sjokolade ( jeg bruker sukkerfri og melkefri mørk sjokolade fra merket "sukkerfritt")

    -Kan også stekes med olje,smør eller kokosolje  (pam spray har lite kalorier og er sunnere)


    3. yoghurt med protein krønsj- melkefri , glutenfri og sukkerfri

     




    Du trenger:

    Soya yoghurt

    1 Stekt proteinbar i biter

    Frosne blåbær

    Stevia

    Kanel 

    Knustelinfrrø

    Fremgangsmåte:

    Stekt proteinbar: skjær en proteinbar i små biter og stek/rist på bakepapir  i ovnen på 200 grader i noen minutter til de blir sprø.

    Ha de sprø bitene over i et glass og ha frosne blåbær over.Hell deretter yoghurt oppi og avslutt med knustelinfrø stevia og kanel på toppen.

     

    Tips!

    - Quest barene fungerer bra. Lag opp mye om gangen så du ikke må lage til hver gang.

    - Bytt ut protein krønsj med hakkede nøtter

    - Varier med blåbær, bringerbær,skogsbær eller andre bær.

    -Varier med linfrø,hampfrø, kokos flak , sjokolade protein pulver, kakao pulver eller knuste gresskarkjerner

     

    Håper dette var inspirerende! Kom gjerne med tips og forslag til meg om hva du vil ha av oppskrifter av på bloggen. :)

     

     
     
    #frokost#protenpannekaker#pannekaker#overnightoats#melkefri#sukkerfri#glutenfri#nøtter#bær#stevia#sukrin#oppskrift#proteinrik#highprotein#lowcarb#lowfat#lavkarbo#sugarfree#dairyfree#glutenfree#rawfood#healthyfood#eatclean
Validation content="29ba0158097984d395f87f8fc584eb9d
hits


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum. -




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©
- albiss.blogg.no -