Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.






TILBAKE TIL FORSIDEN

  • Enkle Muffins med sjokoladebiter

    inneholder afiliatelenker

    Enkle muffins på hytta!

    I sommer har jeg tilbragt en del dager på hytta, men det har ikke hindret meg i kose meg med masse deilige og sunne saker.

    Selvom jeg verken har tilgang til et stort kjøkken eller en masse alternative produkter, er det noen "smarte" produkter jeg har med meg. 

     

    Et produkt som virkelig har slått an er denne Bakemiksen fra Funksjonell Mat. Her kan du både bake kaker, vafler eller f.eks muffins som jeg har gjort her. Den er enkel å slenge sammen og du trenger ikke en haug av forskjellige ingredienser.

     


     

    Bakemiksen er lavkarbo  fri for gluten, raffinert sukker, melk, soya og nøtter.

     


     

    Muffins med sjokoladebiter

     

    ca 12 stk.

     

    1 pk. Bakemiks fra Funksjonell Mat

    4 Egg

    1 dl Kokosolje

    1,5 dl Vann

     

    VALGFRITT

    Hakket sjokolade eller kakaonibs

    Sukrin Melis

     

    FREMGANGSMÅTE

    1. Bland samen alle ingrediensene til en jevn og glatt røre.

    2. Jeg tilsatte litt ekstra Sukrin Melis og en blanding av hakket sjokolade og kakaonibs, men det kan sløyfes.

    3. Fordel røren i ca 12 former og stek på 175 grader i ca 20 min. - Avkjøl på rist!

     


     

    KREM MED SJOKOLADE

    1 boks Kokoskrem - den tykke og stive delen fra en boks fullfettet kokosmelk

    Smeltet sjokolade

    2 ss Sukrin Melis

     

    FREMGANGSMÅTE

    1. Pisk opp kokoskremen med sukrinmelis og sett den i kjøleskapet så den blir skikkelig kald.

    2. I mellomtiden kan du smelte sjokolade som avkjøles til romtemperatur.  Vend deretter sjokoladen forsiktig inn i den kalde kremen.

     



     

    -MariaMarisol

    Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"


     


  • Vaniljecupcakes



    inneholder afiliatelenker

     

    Starter uken med deilige cupcakes!

    Oppskriften er lavkarbo og laget helt uten gluten, melk, raffinert sukker, soya og korn.  Disse ble store, fine og saftige. Nam! :D

     


     

    Vaniljecupcakes

     

    6 stk store

     

    145 g Finmalte mandler

    1 ts Bakepulver

    1 klype Himalayasalt

    120 ml Kokoskrem - den tykke delen av en kokosmelk på boks

    2 ss Kokosolje

    3 ss Fibersirup

    2 Egg

    Noen dråper Steviosa vanilje

     

    FREMGANGSMÅTE

    1. Sett ovnen på 175 garder

    2. Bland de tørre og de våte ingrediensene sammen hver for seg. Bland deretter alt sammen. Smak til med ønsket mengde søtning og fordel over i muffinsformer.

    3. Stek midt i ovnen i ca 20 min.

    4. Avkjøl på rist

     


     

    TOPPING

    Pisket Kokoskrem

    2-3 ss Sukrin Melis

    Syltetøy uten sukker

     

    FREMGANGSMÅTE

    1. Rør sammen pisket kokoskrem, sukrin melis og syltetøy og ha på toppen.

     

    -MariaMarisol

    Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"


     

     


  • Proteinrike muffins med karamellsaus

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Inneholder afiliatelenker

     

    Lyst på saftige og deilige muffins med et høyere proteininnhold?

    - Som samtidig er lave på karbohydrater og fri for både gluten, melk, raffinert sukker, soya og korn? Da er disse noe for deg! :D

    Proteinrike muffins med syyykt god karamellsaus! Rett og slett farlig godt, hehehe XD

     

    Husk å bruk kommentarfeltet om du lurer på noe! :D

     

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA
     

    Proteinrike muffins

     

    ca 8 stk

    100 g Mandelmel

    1 ts Bakepulver

    25 g Proteinpulver - jeg brukte Erteprotein

    30 g Smør - jeg bruker uten melk

    50 g  Fibersirup clear 

    2 dl Vann

    1 Egg

    10 g Sukrin gold eller Kokossukker

    Stevia dråper vanilje ca 12 stk

     

    KARAMELLSAUS

    100 g Nøtter - f.eks mandler, hasselnøtter, valnøtter eller cashewnøtter

    50 g Kokossirup /Yaconsirup eller Fibersirup Gold (Sistnevnte er ikke 100% glutenfri)

    2-3 ss Vann

    Saltflak

     

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

     

    FREMGANGSMÅTE

    1. Bland de tørre ingrediensene sammen.

    2. Tilsett vann og rør sammen, ha deretter i smeltet smør, fibersirup og stevia og bland alt sammen til en klumpfri deig.

    3. Stek på 200 g i ca min 15-20 min. (pluss/minus, til muffinsene er ferdig stekt. Følg med da ovnene varierer og tiden avhenger av hvor store muffins du lager)

    4. Avkjøl på rist.

    5. I mellomtiden kan du lage karamelltoppingen. Kjør nøttene til smør i en food prosessor, tilsett flytende søtning og bland sammen. Ha tilslutt i ca 2-3 ss vann og et par klyper salt og kjør sammen til en jevn konsistens.

    6. Topp de avkjølte muffinsene med karamellsaus, gjerne et par saltflak og friske bær.

     

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    -MariaMarisol

    Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"


     


  • Mini poppers

    inneholder afiliatelenker

    Hello weekend!

    Friday is here, Enjoy!

    Enten du skal nyte helgen utendørs, ha gjester eller bare har lyst på noe godt er disse poppersene perfekt. Ta med i tursekken eller server som en rett ved tapas! Nam! Disse er så gode! Enda et eksempel på at sunn mat smaker godt!

    Oppskriften er lavkarbo, uten gluten og raffinert sukker. 

    Ha en nydelig dag!

    Mini Poppers
     

    2 Egg

    2 dl Vann

    2 ss Smeltet kokosolje -eventuelt annen olje eller smør

    70 g Mandelmel

    1/2 ss Fiberhusk

    1 ts Bakepulver

    1 klype Himalayasalt

    2-3 ss Kokossukker - mer om du ønsker en søtere smak

    1/2 ss Eplecidereddik - kan sløyfes, men gir luftigere bakst

    Atkins -barer

     

    FRREMGANGSMÅTE

    1. Sett ovnen på 200 grader

    2. Bland sammen de tørre og våte ingrediensene hver for seg og hell deretter de våte over de tørre og bland godt sammen.

    3. Fordel røren i små mini muffinsformer, del atkins-barene i biter og legg en bit i hver

    4. Sett midt i ovnen og stek i noen minutter til mini muffinsene er ferdig.

    5. Avkjøl på rist

    TIPS!

    - Ønsker du å lage disse som store muffins gir røren ca 7 stk. Muffinsene stekes da i ca 25 min.

    - OBS! Atkins-barene er ikke melkefri! Vil du lage disse uten melk kan du bruke melkefri barer/sjokolade. F.eks Ombar som er uten melk og sukker.

    -MariaMarisol

    Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"




     


  • Lavkarbo sjokolademuffins

    Inneholder afiliatelenker

    Ønsker alle mødre en fantastisk morsdag!

    Vi har de fleste en mor som vi burde gjøre litt ekstra stas på i dag, det har i hvert fall jeg!

    I dag serverer jeg lavkarbo sjokolademuffines med.... SQUASH! - Ja squash er i disse små herlighetene, men jeg lover deg du smaker det ikke! Den er kun med på å gjøre muffinsene saftige og gir en god konsistens, noe som fungerer veldig veldig bra når man baker uten gluten, melk og sukker.

    Muffinsene er også fri for soya og korn, og vil du lage disse uten nøtter også kan du se "tips" lenger ned.




     

    Lavkarbo squashmuffins

    6 stk

    2 Egg

    1/2 dl Strø søtning - jeg brukte 50/50 Sukrin og kokossukker

    ca 1/2 Revet squash

    1 dl Mandelsmør *

    1 ss Eplecidereddik - smakes ikke, og kan eventuelt sløyfes

    2 ss Fibersirup clear 

    1/2 dl Kakaopulver

    4 ss Kokosmel

    1 klype Himalayasalt
    1/2 ts Natron

    Hakket sukkerfri sjokolade, f.eks Ombar som også er uten melk  - kan sløyfes

     

    FREMGANGSMÅTE

    1. Sett ovnen på 180 grader.

    2. Pisk sammen egg, sukrin og kokossukker til en luftig eggedosis. 

    3. Tilsett mandelsmør, revet squash, eplecidereddik og fibersirup og pisk videre.

    4. Rør de tørre ingrediensene sammen og ha i røren mens du pisker videre til en jevn konsistens.

    5. Fordel røren i 6 muffinsformer og topp med hakket sjokolade. Sett midt i ovnen og stek i ca 20-25 min pluss/minus til muffinsene er gjennomstekt. Avkjøl på rist!

    TIPS!

    - Mandelsmør kan byttes ut mot annet nøttesmør, kokossmør eller kokosolje. Du kan sikkert bruke melkefritt smør også, men det har jeg ikke testet selv.

    - Fibersirup kan byttes ut mot f.eks kokossirup, yaconsirup, honning eller lønnesirup ettersom hva du ønsker.

    - Squash kan byttes ut mot most banan om du heller ønsker det.

    - MariaMarisol

    Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"


     


  • Lavkarbo Muffins

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    inneholder affiliatelenker

    superenkle kokosmuffins på lavkarbo måten!

    - helt fri for gluten, melk, sukker, soya, korn og nøtter! :D Perfekt  høstferiekos enten om du har dratt på fjellet eller nyter ferien i byen.

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Kokosmuffins

     

    ca 10 stk

    4 egg

    3-4 ss Kokosblomstsukker

    1 ts Bakepulver

    1 ts Vaniljepulver

    1 dl Kokosmel

    1 dl Kokosmelk - fløte eller annen væske

    1 klype Salt

    Kokoschips

     

    FREMGANGSMÅTE

    1. Pisk egg og kokosblomstsukker til en tykk og luftig eggedosis. Tilsett deretter bakepulver, salt og vaniljepulver og pisk videre.

    2. Sikt inn kokosmel og bland inn for hånd, rør deretter inn melken.

    3. Fordel røren i 10 muffinsformer, topp med kokoschips og stek midt i ovnen på 175 grader i ca 20 min. - Følg med underveis da ovnene er forskjellige. 

     

    TIPS!

    - Kokosblomstsukker kan byttes ut mot f.eks sukrin eller sukrin gold.

    - Vaniljepulver kan byttes ut mot stevia vanilje dråper.

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    -MariaMarisol


  • Mandelmuffins med crumble

    SAMSUNG CSC

    SAMSUNG CSC

    God søndag!

    Dagsens bakst ble muffins som smaker kransekake, nam! Søtt, sunt og veldig godt!  Muffinsene er helt uten gluten, melk, soya og gjær ++. De er både lavkarbo og paleo, litt ettersom hvilke søtning du velger å bruke. (se "tips" lenger ned)

    SAMSUNG CSC

    Mandelmuffins med crumble

    MUFFINS:

    Ca 15 stk.

    200 g Mandler

    1 ts Bakepulver

    1 klype Salt

    1,2 dl Vann

    1/2 dl Sitronsaft

    3 Egg

    2 ss Smeltet kokosolje

    155 g Fibersirup

    1/4 ts Mandelessens

    2 ss Fettredusert Kokosmel

    Gojibær - kan sløyfes

     

    FREMGANGSMÅTE

    1. Sett ovnen på 175 grader.

    2. Bløtlegg gojibærene i vann.

    3. Mal mandler til mel, bland deretter sammen med de tørre ingrediensene utenom kokosmel.

    4.  Bland sammen de våte ingrediensene: Egg, vann, sitronsaft, kokosolje og fibersirup. Hell de tørre ingrediensene i de våte og rør godt sammen. 

    5. Tilsett fettredusert kokosmel og la røren stå å svelle i 10 minutter.

    6. Hell vannet av gojibærene og la de renne av seg.

    7. Fordel røren i muffinsformer og fordel gojibærene over.

    8. Sett midt i ovnen i ca 25 min. pluss/minus.

    9. Avkjøl på rist og topp med crumble.

    SAMSUNG CSC

    CRUMBLE:

    90 g Mandler

    45 g Kokosblomstsukker

    2 ss Kokosolje

    FREMGANGSMÅTE

    1. Finhakk mandler, det er også godt med litt større biter innimellom.

    2. Bland mandlene sammen med kokosblomstsukker.

    3. Smelt kokosoljen i en stekepanne og tilsett mandelblandingen. Ha platen på middelsvarme til kokosblomstsukkeret har smeltet og du får en gylden crumble, - det tar noen minutter.

    4. Spre massen utover et bakepapir og avkjøl.

    5. Topp på nystekte muffins.

    SAMSUNG CSC

     

    TIPS!

    - Jeg lagde muffins og crumble hver for seg, men du kan også tilsette crumble i muffinsene før du steker de.

    - I muffinsene brukte jeg fibersirup clear, men det kan byttes ut mot annen flytende søtning. F.eks honning, yaconsirup eller ageve.

    - Sitronsaft kan byttes ut mot f.eks presset appelsinsaft.

    - Vann kan byttes ut mot melk for en mildere mandelsmak.

    - Kokosolje kan byttes ut mot smør.

    - Kokosmel kan byttes ut mot annet mel, men kokosmel binder mye vann så av annet mel trenger man nok mer en 2 spiseskjeer. Prøv deg frem.

    - Jeg har tilsatt litt gojibær i muffinsene, men det kan fint sløyfes eller byttes ut mot annen frukt eller bær.

    - I crumbelen brukte jeg kokosblomstsukker, men det kan byttes ut mot annen søtning. F.eks sukrin eller sukrin gold.

    - Mandler i crumbelen kan byttes ut mot andre nøtter eller f.eks havregryn.

    - Kokosoljen i crumbelen kan også byttes ut mot smør.

    SAMSUNG CSC

    #muffins#lavkarbo#paleo#sukkerfri#melkefri#glutenfri#cupcakes#mandler#mandelmuffins#sunt#mat#helse#kosthold#ernæring

  • Mørke sjokolademuffins med smørkrem

    SAMSUNG CSC
    Hei og hopp!

    Beklager litt lite blogging fra meg de siste dagene, men når man har en mac som lever sitt eget liv er det ikke alltid så lett å oppdatere dessverre.

    Jeg håper dere har kost dere i sommerværet og begynner å bli klare for selveste 17 mai! :D I den anledinng har jeg laget flere sunne alternativer som kan pryde kakebordet. 
     

    SAMSUNG CSC

    De mørke sjokolademuffinsene er helt fri for gluten, melk, soya, sukker ++ Og er både paleo og lavkarbo litt ettersom hvilke søtning du bruker. De smaker supergodt, og faller i smak hos de fleste. På toppen har jeg laget en smørkrem med kaffesmak, men liker du ikke kaffe så kan den sløyfes og du sitter fortsatt igjen med en herlig smørkrem.

    SAMSUNG CSC
     

    Mørke Sjokolademuffins

     

    185 g Cashewnøttsmør

    5 Egg - Mellomstore

    80 g Kakaopulver 

    1 ts Bakepulver

    2 ss Kokosblomstsukker eller annen søtning.

    2 ts Vaniljepulver eller Stevia vanilje dråper

    215 g Fibersirup gold ( se tips lenger ned)

     

    FREMANGSMÅTE

    1. Sett ovnen på 175 grader.

    2. Pisk eggene lett sammen i en kjøkkenmaskin og tilsett litt og litt cashewnøttsmør. Pisk videre sammen i ca 5 minutter til du får en tykkere fluffy røre.

    3. Bland sammen de tørre ingrediensene og ha vekselvis i røren sammen med fibersirupen.

    4. Pisk videre til du får en blank røre som ligner en brownierøre.

    5. Fordel røren i ca 18 muffinsformer, eventuelt 8-9 større cupcake former. Ha muffinsformene over på et stekebrett og sett midt i ovnen i ca 18-22 min til muffinsene har vokst og fått en hard topp. Test gjerne en muffins ved å stikke en pinne i midten som skal komme ut ren.

    6. Avkjøl på rist.

    SAMSUNG CSC
     

    SMØRKREM

    100 g Romtemperert smør + 1 liten klype salt dersom du bruker smør uten salt.

    40 g Sukrinmelis

    1-2 ss Kokosblomstsukker

    15 dråper Stevia Vanilje

    5-6 ss Ferdig kokt kaffe som er avkjølt - Sløyf dersom du ikke ønsker kaffesmak

     

    FREMGANGSMÅTE

    1. Pisk smør sammen med de tørre ingrediensene til du får en luftig og smidig smørkrem.

    2. Tilsett litt og litt kaffe til ønsket smak.

    3. Ha kremen over i en sprøytepose og dekorer muffinsene.

    SAMSUNG CSC

    TIPS!

    - Cashewnøttsmør kan sikkert byttes ut mot annet nøttesmør, men det har jeg ikke prøvd (enda.) Nøttesmøret kan kjøpes på blandt annet Økosjokolade.no og på helsekostbutikk.

    - Fibersirup gold kan byttes ut mot flytende honning, agavesirup, yaconsirup eller annen flytende søtning, men da får muffinsene noe høyere Glykemisk indeks etter som hvilke søtning du velger.

    - Følg med på slutten av steketiden slik at muffinsene ikke står for lenge.

    - Lager du muffinsene dagen før du skal servere de, ikke oppbevar de i en tett plastpose slik jeg gjorde da blir ikke muffinsene sprø på toppen lenger. Legg heller et rent kjøkkenhåndkle over hvis du vil bevare den sprø toppen. Begge deler smaker like godt :)

    #lavkarbo#paleo#muffins#cupcakes#melkefri#glutenfri#sukkerfri#sunnmat#sunt#oppskrift#mat#helse#ernæring

  • HALLOWEEN CUPCAKES






     

    Alehelgensaften nærmer seg, eller "Halloween" som det kalles på engelsk.  Da jeg var barn hadde vi så vidt hørt om halloween, å feire tror jeg vi gjorde en gang. Nå har det nesten blitt en egen "høytid" forbundet med fest og morro. Rart det med nye ting som kommer og tar helt av....- Uansett om du skal feire halloween eller ikke, vil jeg i anledning "oppskrift fredag" med Atkins Norge, gi dere en super saftig og god cupcake oppskrift med et høstlig preg. ♥  

    Sjokolademuffins: 14 stk.

    1 dl Melk, f.eks kokos eller mandelmelk

    3 Egg

    6 Eggehvitter

    200 g Eplesyltetøy, uten sukker, eller hjemmelaget eplemos.

    12-15  Steviadråper vanilje

    1 ts Vaniljepulver

    100 g Havremel, glutenfritt

    60 g Malte mandler

    60 g Bakekakao

    75 g Sukrin

    1-2 ss Steviosa

    2 ts Bakepulver

    1/2 ts Himalyasalt

    1 Atkins Advantage Chocolate Brownie

    1 Atkins Advantage Fudge Caramel

    Fremgangsmåte:

    Bland sammen alle de tørre ingrediensene og sett til side.  Pisk deretter sammen egg, eggehvitter, melk, eplesyltetøy og steviadråper. Sikt så de tørre ingrediensene inn i blandingen og pisk godt sammen så du får en klumfri røre.

    Hakk chocolate brownie og fudge caramel i biter, og ha opp i røren.

    Fordel røren i muffinsformer, og stek på 180 grader i 15-20 min.  Obs! Ovner varier,- sjekk om de er gjennomstekte ved å stikke en tynn trepinne midten, er den uten røre er de ferdige.

    Ostekrem:

    1 pakke Philadelfiaost, naturell

    3 ss Smør, romtemperert

    2 ss Sukrinmelis

    1 Vaniljestang, frøene

    2 ts sitronsaft

    Fremgangsmåte: 

    Pisk sammen smør og sukrinmelis, ha i philadelifaosten og vaniljefrøene og bland sammen. Smak til med sitronsaft tilslutt.

    Topping: Ristet Pecannøtter

    250 Pecannøtter

    1/4 dl Vann

    1 dl Sukrin Gold

    1 ss Smør

    1 klype Himalayasalt

    1 "dæsj" Kanel

    Fremgangsmåte:

    Legg nøttene utover på en bakepapirkledd stekeplate. Rist de i ovnen på 180 grader i ca 8-10 min.

    Ha sukrin gold og vann i en tykkbunnet kjele. Kok opp og ha i pecannøttene, salt og kanel. Kok det videre til du har fått en tykk brunaktig væske og nøttene har fått litt farge. Ta kjelen av platen og rør inn 1 ss smør og sett deretter kjelen på platen igjen å kok videre i noen minutter til massen blir gyldenbrun og blank. 

    Fisk opp nøttene med en gaffel og avkjøl de på et bakepapir.

    Montering :

    Når muffinsene er i ovnen, kan du starte med å lage kremen. Sett den ferdige kremen i kjøleskapet til muffinene er stekt og avkjølt. I mellomtiden kan du lage toppingen.  

    Til servering, ha kremen i en sprøytepose og fordel på muffinsene og strø over litt karamelliserte pecannøtter tilslutt.

    Nyt og kos deg! :D

     

     




     

    #cupecakes#lavkarbo#glutenfri#sukkerfri#utensukker#mat#helse#oppskrift#kosyhold#ernæring

  • PROTEIN MUFFINS

    God jul!:)

    Håper dere alle har hatt en fin julaften.-Med julesteømpe, tre nøtter til askepott, pakker og masse god mat.

    Lagde en porsjon med protein muffins til julen med et lite tuch av julepreg. Disse skal jeg dele oppskriften på med dere nå

    Du trenger:

    2egg

    2ss bake kakao

    45g proteinpulver med sjokoladesmak

    1/2ts bakepulver

    125g mandelmel (eller annet mel)

    75g sukrin eller sukrinmelis

    2 ss mandelmelk (eller vann/annen melk)

     

    Fremgangsmåte:

    Forvarm oven til 175 grader.

    Pisk egg og sukrin til egedosis og. Bland de tørre lngrediensene sammen og vend inn i i eggedosisen, og ha forsiktig inn melken.

    Del røren i ca 12 muffins former og stek i ca 25-30 minutter.

    (Følg med de siste minuttene)

    Topping:

    Bland sukrinnelis med eggehvitte. Og knus sukkerfri candy canes ( disse har jeg ikke laget selv)

    Tips

    For ekstra saftige muffins. Smelt sukkerfri og melkefri sjokolade , avkjøl og vend inn i røren i steden for melk. 

    Ønsker dere en fortsatt fin juletid:)


  • SARA BERNARD I EN MUFFINS

    Første søndag i advent!:)

    Tiden går så utrolig fort, husker sist julaften som om det var i går!.

    Tror ikke det bare er jeg som er i julestemmening, selvom det ikke er noe snø ute. Ser på instagram og sosiale medier at flere har fått opp juletre og pyntet huset til jul allerede, hehe:)  Skal ærlig innrømme at jeg gjorde det samme i går. Så nå står juletre pyntet og adventslysene på plass.:) 

    Tilbake til dagens overskrift. Er du glad i muffins og sarah bernard. Hvorfor ikke blande de sammen til en herlig liten søtbombe! 

    Det funker faktisk og er ikke alt for søtt. Tror det har med at muffinsen i seg selv ikke er så søt. Så dette er en perfekt kominasjon.

    For å lage disse trenger du :

    Kakebunn, fyll og sjokoladeglasur til Sarah Bernard se oppskrift her

    Og hjemmelagde muffins :(oppskrift under)

    Muffins

    1 kakemix fra funksjonellmat

    1tss sukrin gold

    5egg

    5dl vann

    1dl melk(jeg brukte soyamelk)

    Fremgangsmåte:

    Forvarm ovnen til 175 grader. Miks egg og sukker luftig, sikt inn alle de tønne ingrediensene vekselsvis med de våte, til alt er bland godt sammen.  Hell røren i i muffinsformer , Smuldre kakebunnen til sarahbernard kaken og ha i biter i muffinsene( ta gjerne i en del for smak)og stek midt i ovnen i12-15 min.Og avkjøl på rist.


     

    Mens muffinsene steker kan du begynne å lage sjokoladefyllet og sette det kaldt til det skal brukes. 

    Når muffinsene er avkjølt,hell sjokoladefyllet i en sprøytepose og lager topper på muffinsene. Sett kaldt til dette har stivnet. I mellom tiden lag glasuren og ha over de stivnet muffinstoppene. 

    Sett kaldt til sjokoladeglasuren har stivnet og ta ut til servering.

     


    #sukkerfri#melkefri#glutenfri#sarahbernard"kake#muffins"sunnbakst"lavkarbo#bakst#julebakst#jul#cupcakes"sjokolade"ajokoladekrem#sjokoladglasur
Validation content="29ba0158097984d395f87f8fc584eb9d
hits


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum. -




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©
- albiss.blogg.no -