hits

Publisert den 18.12.2017 - Breakfast

Lavkarbo pepperkakegrøt

 

Julestemning til frokost

 

Det er noe med pepperkakes smak som gir skikkelig julefølelse. Jeg elsker å tilføre pepperkakekrydder til alt til jul og grøt er ingen unntak.;)

Oppskriften er uten gluten, melk, raffinert sukker, soya, egg og korn.

 

 

Lavkarbo pepperkakegrøt
 

1 porsjon

50 g Mandelmel

1 ss Kokosolje - eventuelt smør

2 dl Kokoskrem

1 dl Vann

1 klype Himalayasalt 

1 ss Sukrin Gold

Pepperkakekrydder - 1/4 ts ingefærpulver, 1/4 ts nellikpulver, 1/2 ts ceylon kanel

 

TOPPING

Melkefritt smør

Kanel Sukrin gold

Hjemmelaget frokostblanding

 

 

 

FREMGANGSMÅTE

1. Ha melk,vann, kokosolje og mandelmel i en kjele og rør det godt sammen mens du gir det et oppkok.

2. Tilsett salt, pepperkakekrydder og sukrin gold og la grøten småputre et par minutter til den tykner.  - Jeg liker grøten litt tykk, men spe eventuelt på med mer melk om du ønsker en tynnere konsistens. Jo lenger grøten står desto tykkere blir den.

3. Topp gjerne med litt ekstra sukrin gold, kanel, en klatt smør og en form for crunch.

Publisert den 08.11.2017 - Breakfast

Chiagrøt med gulrøtter

 

God morgen!

Dette er favorittfrokosten om dagen.

 Så enkelt og godt, og naturlig fritt for både gluten, mlek, raffinert sukker, soya, korn, egg og nøtter.

 

 

Chiagrøt med gulrøtter

1 porsjon 

 

2,5 dl Kokosmelk

2/3 dl Chiafrø

2 Gulrøtter (små) revet

1 ss Flytende søtning (jeg brukte fibersirup)

1 klype Vanilje

1 knivsodd Himalayasalt

 

TOPPING

Frosne bær

Steviosa

Kokosmelk

 

 

FREMGANGSMÅTE

1. Rør sammen ingrediensene til grøten, hell over i en skål og sett i kjøleskapet en liten stund eller nyt med en gang. 

Topp gjerne med litt bær og steviosa, eventuelt litt ekstra melk om du har latt den stå i kjøleskapet en stund.

 

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"

Vis flere innlegg