Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. hits








TILBAKE TIL FORSIDEN


  • 16.12.2017, 08:46

Risboller uten melk og sukker




Inneholder sponsede produkter

 

Litt sunnere risboller til jul.

 

Disse er laget uten melk, gluten, egg og raffinert sukker.

 

Jeg har brukt fibersirup og sukrin gold som søtning som er mine favoritter, men du kan også prøve deg frem med andre alternativer om du ønsker.

 

Melkefri sjokolade finnes på mange vanlige matbutikker, men også på blant annet helsekost.

 

 

Risboller uten melk og sukker

 

 

 

FREMGANGSMÅTE

 

1. Ha kokoskrem/fløte, fibersirup, sukrin og smør i en kjele. Gi det et oppkok, skru ned platen og la det små koke til du får en tykk karamellaktig masse. Det tar fort en times tid.

2. Ha kjelen vekk fra platen og rør raskt i sjokoladen og en klype salt til alt er godt blandet.

3. Rør inn ønsket mengde puffet ris, litt og litt av gangen så du får ønsket mengde.

4. Form massen til små boller med skje, rett på et bakepapir eller i muffinsformer og sett kaldt et pr timer til de er stive.

 

Oppbevares kaldt!

 

 

TIPS!

- om du ønsker kan du røre inn et par ss kaffe eller f.eks vaniljepulver.

 

MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "bymariamarisol" OBS! NY SNAP!!


 


Victoria Larsen

16.12.2017 kl.11:56

Ser kjempe gode ut :-D
Validation content="29ba0158097984d395f87f8fc584eb9d


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum. -




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©
- albiss.blogg.no -