hits

Din egen julekonfekt

 

Med en plate sjokolade i kjøleskapet kan du enkelt lage din egen lille konfekt oppskrift!

 

 

Det beste jeg vet er når jeg ikke har planlagt hva jeg skal lage, men bare bruker det jeg finner i skuffer og skap.

 

 

Her har jeg laget en enkel konfekt med rester av ingredienser jeg hadde liggende.

 

 

Din egen julekonfekt

 

1. Sjokoladeplate - helst uten sukker og eventuelt melkefri

 

VALGFRITT:

-Matcha, frysetørket bær, rødbettpulver, mandler, hasselnøtter, himalayasalt og litt kokosolje til å smelte sjokoladen med.

 

 

FREMGANGSMÅTE

1. Smelt sjokoladen med kokosolje og salt over vannbad eller i mikro.

2. Fordel sjokoladen over i små former, men ikke fyll de helt til toppen.

3. Ha over hakkede nøtter og bær og dryss over med matcha og rødbettpulver.

4. Sett kaldt til konfekten er stiv.

 

-

 

TIPS TIL HVA DU KAN BRUKE

 

- Himalayasalt

- Matchapulver

- Hakka nøtter/ frø /kjerner

- Tørket bær /frukt

_Lakrispulver

_Ingefærpulver

-Kaffe

_Revet appelsinskall

-Stevia dråper med smak av karamell

-Nøttesmør

Sukrin/ fibersirup /kokossirp/ kokossukker /Yaconsirup

-Mintdråper

-Knust kjeks

-Sukkerfri marshmallows

-Kokoschips

 

-MariaMarisol


Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "bymariamarisol" OBS! NY SNAP!!

 

 

2 kommentarer Skjul

Victoria Larsen

15.12.2017 kl.10:41

Genialt! Ser kjempe godt ut :-)
bymariamarisol

15.12.2017 kl.13:02

Victoria Larsen: takk takk:)

Skriv en ny kommentar