hits

Publisert den 07.12.2017 - Cakes & Dessert

Sukkerfrie peppernøtter

inneholder sponsede produkter

 

Fri for gluten, melk, soya og korn!

 

 

Sukkerfrie peppernøtter

 

ca 20-25 stk

1 dl Mandelmel

1 dl Sunnere bakemiks fra Funksjonell Mat

1 Kanel

1/2 ts Ingefær

1/2 ts Malt nellik

1 klype Himalayasalt

1 klype Pepper

1 ss Kokosolje

1 ss Mandelsmør

6 Dadler

1-2 ss Sukrin Gold

 

 

FREMGANGSMÅTE

1. Sett ovnen på 180 grader.

2. Bland de tørre ingrediensene og sett til side.

3. Ha dadler, kokosolje og mandelsmør i en food prosessor og kjør sammen til en jevn masse.

4. Bland deretter daddelmassen med de tørre ingrediensene til en jevn deig, blir deigen litt for tørr å jobbe med kan du tilsette et par spiseskjeer vann.

5. Rull kuler, trykk de litt ned på toppen og legg på et bakepapirkledd stekebrett. Sett midt i ovnen og stek i ca 15 min. OBS! Ovner varier og steketiden avhenger av størrelsen på peppernøttene.

 

TIPS!

- Mandelmel, sunnere bakemiks og sukrin gold kan kjøpes fra Funksjonell Mat her

 

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "bymariamarisol" OBS! NY SNAP!!


 

Én kommentar

Ragnhild

07.12.2017 kl. 16:49
Mmm, de så gode ut!

Skriv en ny kommentar