Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.








TILBAKE TIL FORSIDEN


  • 31.10.2017, 11:52

Sjokolade med gresskarkaramell




 

Happy Halloween!

 

- Med hjemmelaget sjokolade fylt med gresskarkaramell :D

Fri for gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn, egg og nøtter !

 

 

Sjokolade med gresskarkaramell 

ca 12 stk

 

120 g Kokoskrem

3 ss Sukrin Gold

75 g Gresskarpure

1 klype Kanel

1 klype Ingefær

1 klype Muskat

1 ts Vanilje

250 g Sukkerfri (og melkefri) sjokolade

1/ ts Kokosolje

 

FREMGANGSMÅTE

1.  Start med å lage gresskarkaramellen ved å ha kokoskrem og sukrin i en kjele og gi et lite oppkok. Fortsett å la det koke og rør til du får en karamellaktig konsistens. (ca 10 min)

2. Rør deretter inn gresskarpure og smak til med krydder og vanilje. Avkjøl.

3. Smelt sjokoladen med kokosolje, fordel over bunnen og sidene i formene slik at du får et "sjokoladeskall" du kan ha fyllet i. Sett kaldt til sjokoladen er stiv og gjenta.

4. Fyll sjokoladeskallene med avkjølt gresskarkaramell og dekk med sjokolade over. Sett i kjøleskapet til det er stivt.

 

 

TIPS!

- Har du lyst til å lage din egen raw sjokolade fra bunnen har du en oppskrift her.

 

 

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"


 


Victoria Larsen

31.10.2017 kl.13:19

Nam, så godt! :-)
Validation content="29ba0158097984d395f87f8fc584eb9d
hits


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum. -




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©
- albiss.blogg.no -