hits

Cocosa Gresskarfudge

 

 

Halloween Candy!

 

Hvorfor ikke lage sitt eget sunne godteri til halloween?

Disse er så gode samtidig som de er fri for gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn og egg. 

 

 

 

Cocosa Gresskarfudge

 

115 g Gresskarpure

115 g Cocosa Ekstra Virgin

125 g Mandelsmør

80 g Cocosa Kokossirup 

1 klype salt

1-2 ts Kanel

1 ts Ingefær

0,5 ts Muskat

 

FREMGANGSMÅTE

1. Ha alle ingrediensene i en kjele og varm opp på svak varme mens du rører til alt er godt blandet.

2. Hell over i en liten form kledd med bakepapir og sett i kjøleskapet i 3 timer eller mer til fudgen er stiv.

3. Kutt opp i ønsket størrelse.

Oppbevares i kjøleskap eller fryses.

 

 

 

MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"


 

 

 

2 kommentarer Skjul

Victoria Larsen

27.10.2017 kl.13:29

Ser veldig godt ut! :D
bymariamarisol

27.10.2017 kl.16:06

Victoria Larsen: Takk takk! :D

Skriv en ny kommentar