hits

Spirulina Chiapudding

 

 

God søndag!

Litt sen, men veldig god frokost.

Denne lagde jeg litt tidligere på morgenen i dag, men lot den stå i kjøleskapet et par timer først. La den gjerne stå lenger for at den skal bli skikkelig tykk.

 

Fri for gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn og egg. Stappet med masse god næring! :D

 

 

Spirulina Chiapudding

 

2 dl Kokosmelk

2-3 ss Chiafrø

1/2-1 ts Spirulina

1 knivsodd Vaniljepulver

2 ts Kokossirup

 

TOPPING

Supernature Sweet Choco Supersnack

Kokoschips

Blåbær

 

FREMGANGSMÅTE

1. Hell melken i et glass og rør inn chiafrø, spirulina, vaniljepulver og kokossirup. 

2. Dekk glasset med plastfolie og sett i kjøleskap i ca 3 timer eller over natten.

3. Topp med Supersnack, kokoschips og blåbær ved servering.

 

 

 

MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"


 

2 kommentarer Skjul

Victoria Larsen

22.10.2017 kl.13:51

Ser kjempe godt ut! :-)
bymariamarisol

27.10.2017 kl.16:07

Victoria Larsen: Takk, kjempe sunt og godt!

Skriv en ny kommentar