Inneholder sponsede produkter
Bytt ut fredags Taco`n med dette
Fri for gluten, melk, raffinert sukker og nøtter ++.
Reinsdyrskav i pitabrød med tyttebærkrem
Pitabrød
3 Egg
200 g Sesammel
4 ss Fiberhusk
3 ts bakepulver
1 klype Himalayasalt
2 ts Sukrin
0,5 dl Kokosolje
2 dl Kokende vann
FREMGANGSMÅTE
1. Sett ovnen på 200 grader varmluft.
2. Bland sammen alle de tørre ingrediensene.
3. Tilsett ett og ett egg som røres inn. Ha deretter inn kokende vann og tilslutt olje.
4. La gjerne deigen svelle litt og kna den litt sammen til en smidig deig.
5. Form til pitabrød i ønsket størrelse og legg på et bakepapirkledd stekebrett.
6. Stek midt i ovnen i ca 10-15 min- avhengig av størrelsen.
Reinsdyrskav
400 g Reinsdyrskav
Salt
Pepper
Melkefritt smør til steking
3 tsk Vårløk
Tyttebær dressing
200 g Tyttebær
2 00 Melk som tåles
2-3 ts Johannesbrødkjernemel
2-3 ss Sukrin
Tilbehør
Rødløk
Vårløk
FREMGANGSMÅTE
1. Stek kjøttet med hakket vårløk, salt og pepper med en god klatt med smør.
2. Lag tyttebærkrem ved å mose sammen tyttebær, melk og sukrin med en stavmikser. Tilsett JBKM og bland det videre med stavmikseren.
3. Hakk opp ønskede grønnsaker og server sammen med kjøttet, pitabrød og tyttebærkrem.
TIPS!
– Lager du pitabrødene i forveien kan du gjerne varme de i stekepannen før servering.
MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Dette er så godt ut:)
Ser helt nydelig ut! 😀
Victoria Larsen: Takk for det, kjempe godt 🙂
julietalivstil: Takk, er veldig godt! 🙂
Hvor mye melk mener du i dressingen?