Reinsdyrskav i pitabrød med tyttebærkrem

Inneholder sponsede produkter

Bytt ut fredags Taco`n med dette

 

Fri for gluten, melk, raffinert sukker og nøtter ++.

 

 

Reinsdyrskav i pitabrød med tyttebærkrem

 

Pitabrød

3 Egg

200 g Sesammel

4 ss Fiberhusk

3 ts bakepulver

1 klype Himalayasalt

2 ts Sukrin

0,5 dl Kokosolje

2 dl Kokende vann

FREMGANGSMÅTE

1. Sett ovnen på 200 grader varmluft.

2. Bland sammen alle de tørre ingrediensene.

3. Tilsett ett og ett egg som røres inn. Ha deretter inn kokende vann og tilslutt olje.

4. La gjerne deigen svelle litt og kna den litt sammen til en smidig deig.

5. Form til pitabrød i ønsket størrelse og legg på et bakepapirkledd stekebrett.

6. Stek midt i ovnen i ca 10-15 min- avhengig av størrelsen.

 

 

Reinsdyrskav

400 g Reinsdyrskav 

Salt

Pepper

Melkefritt smør til steking

3 tsk Vårløk

 

Tyttebær dressing

200 g Tyttebær

2 00 Melk som tåles

2-3 ts Johannesbrødkjernemel

2-3 ss Sukrin 

 

Tilbehør

Rødløk

Vårløk

 

 

FREMGANGSMÅTE

1. Stek kjøttet med hakket vårløk, salt og pepper med en god klatt med smør.

2. Lag tyttebærkrem ved å mose sammen tyttebær, melk og sukrin med en stavmikser. Tilsett JBKM og bland det videre med stavmikseren.

3. Hakk opp ønskede grønnsaker og server sammen med kjøttet, pitabrød og tyttebærkrem.

 

 

TIPS!

– Lager du pitabrødene i forveien kan du gjerne varme de i stekepannen før servering.

 

 

MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol


 

#reinsdyrskav #taco #pitabrød #tyttebærkrem #lavkarbo #oppskrift mat #reinsdyr #sunt #melkefri #glutenfri #sukkerfri
5 kommentarer

Siste innlegg