Lillelørdagskos!
Cake Pops var veldig populært for en tid tilbake, og det skjønner jeg veldig godt. Det er jo så genialt. Lag opp en stor porsjon og frys gjerne ned. Passer alltid like bra å ha noe godt tilgjengelig i fryseren, og lett å ta med seg på farten også . ;D
Ikke minst er det noe alle aldre liker også.
Disse er fri for gluten, melk og raffinert sukker ++++
Choo Cake Pops
ca 25 stk.
1 pk. Funksjonell Mat Kakemiks
4 ss Kakaopulver
4 Egg
2 dl Vann
1 dl Kokosolje – smeltet
GLASUR
3 ss Kokoskrem
1 dl Kokosmelk lett
2-3 ss Kakaopulver
3-4 ss Sukrin Gold
1 ss Smør – jeg brukte melkefri
1 klyper Vaniljepulver
TOPPING
Kokosstrø
FREMGANGSMÅTE
1. Start med å sette ovnen på 175 grader.
2. Bland sammen kakemiksen og kakaopulver og pisk deretter inn egg, vann og kokosolje til en glatt røre.
3. Hell røren over i en 24-26 cm kakeform og stek midt i ovnen i ca 30 min. Avkjøl på rist.
4. Mens kaken avkjøles kan du lage glasuren ved å blande alle ingrediensene i en kjele og la det smelte på lav varme til du får en jevn blanding. Smak til underveis med ønsket mengde søtning og kakaopulver.
5. Smuldre kaken opp og ha den i en food prosessor og bland inn litt og litt av glasuren til du får en passe konsistens av deigen til å forme kuler.
6. Form deretter kuler (jeg lagde ca 25 stk), har du mer glasur igjen kan du dyppe/drysse glasur over og ha litt kokosstrø på toppen. Sett kulene i kjøleskapet til de er stive.
MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Så gode ut:)
Disse så jo veldig gode ut! 🙂
Victoria Larsen: Takk, de er kjempe gode 🙂
julietalivstil: Takk, De er kjempe gode 🙂