Thai Kyllingsalat

 

Smakfull middag

Med masse smak! 

Salat er alltid en favoritt hos meg, og det er alltid gøy å prøve noe nytt. Det er ikke så ofte jeg spiser Thaimat, men dette blir det gjentagelse av! 😀

Oppskriften er fri for gluten og melk +++

 

 

 

Thai kyllingsalat

 

1 Hel grillet kylling delt i biter – eller kyllingfilet skåret i skiver

1 Kålsalat

1 Agurk

2 Avokado

2-3 Gulrot

1 Rødløk

1 Gul Paprika

Peanøtter – gjerne saltet

Olivenolje

Hakket Koriander

Glutenfri nudler

 

DRESSING

2 ss Cahewnøttsmør 

2 ss Riseddik

1 ss Nøytral olje

1ss Honning eller lønnesirup

4 ss Glutenfri soyasaus

1 ss Sriracha saus 

1/2 ss Hvitløksfedd finhakket

1 Lime – saften

 

 

FREMGANGSMÅTE

1. Kok nudler og avkjøl.

2. Kutt grønnsakene i strimler og bland sammen med kyllingen og avkjølte nudler. Dryss over litt olivenolje og peanøtter.

3. Bland ingrediensene til dressingen og smak til så den blir passe sterk.

 

 

MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol


 

#thaisalat #kyllingsalat #thaimat #oppskrift #mat #kosthold #glutenfri #melkefri #sukkerfri #sunt #sunnmat
1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg