Kryddermuffins med smørkrem og gulrot

 

Muffins på en søndag i regneværet er helt perfekt! 😀

Skikkelig høstmuffins med krydder og gulrot, nam!

Fri for gluten, melk, raffinert sukker, soya og korn

 

Kryddermuffins med smørkrem og gulrot

 

ca 6 stk

65 g Mandelmel

50 g  Finmalte valnøtter

1 ts Bakepulver

50 g Sukrin Gold

2-3 ts Kanel

1 klype Ingefærpulver

1 klype Himalayasalt

1 Egg

25 g Smør

115 g Mandelmelk – eller annen valgfri væske

 

SMØRKREM

175 g Blå Melange- uten melk

100 g Sukrin

1 klype Vaniljepulver

 

TOPPING

Revet gulrot

Kanel

 

 

FREMGANGSMÅTE

1. Sett ovnen på 175 grader.

2. Bland sammen de tørre ingrediensene og sett til side.

3. Pisk de våte ingrediensene sammen og vend deretter de tørre inn med en slikkepott.

4. Fordel over i 6 muffinsformer, sett midt i ovnen og stek i ca 20-25 min. I mellomtiden kan du lage smørkremen.

5. Pisk smør og sukrin til en luftig hvit blanding, smak til med sitron og vanilje.

6. Når muffinsene er avkjølt topper du med smørkrem, gulrot og litt kanel

 

 

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol


 

#muffins #cupcakes #lavkarbo #sukkerfri #melkefri #glutenfri #melkefrismørkrem #smørkrem #sunt #sunnmat #mat #oppskrift #sunnemuffins
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg