Savn!
I dag har jeg prøvd meg på hjemmelagde yoghurtnøtter uten melk. – Lettere sagt enn gjort, haha! XD
MEN disse ble veldig bra til slutt både konsistensen og smaken. Anbefales til deg som savner yoghurtnøtter på et lavkarbo og melkefritt kosthold.
Oppskriften er fri for sukker, gluten, melk, korn og egg.
Yoghurtnøtter
120 g Kokoskrem– den tykke delen av kokosmelken
50 g Cashewnøttsmør
50 g Kakakosmør
25 g Kokosolje
3 ss SukrinMelis
1 knivsodd Vaniljepulver
1 ss Lecithn
Cashewnøtter
FREMGANGSMÅTE
1. Smelt kakaosmør, kokosolje og sukrinmelis over vannbad.
2. Bland sammen kokoskrem og cashewnøttsmør i en food prosessor til en jevn konsistens.
3. Når blandingen som har smeltet over vannbad er klar heller du den over i en food prosessor sammen med vaniljepulver og lecithin. Kjør maskinen til alt er godt blandet sammen. – Smak til underveis, ønsker du den søtere tilsetter du mer sukrinmelis.
4. Avkjøl blandingen og la den tykne litt før du dypper cashewnøttene i. La de dyppede nøttene stivne i kjøleskapet.
TIPS!
– Rist gjerne nøttene i ovnen først.
– Vaniljepulver kan byttes ut mot steviosa vaniljedråper.
– Cashewnøttsmør kan du du enkelt lage selv ved å kjøre nøttene i en food prosessor i noen minutter til de blir til smør.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“