Sunn hverdagsmiddag på 1 2 3 !
Denne middagen kan fint lages klar dagen før og bare gjøres ferdig i ovnen på noen minutter.
Fri for gluten, melk, soya, nøtter og egg.
Kjøttdeiggrateng med hummus chips
2-3 porsjoner
400-500 g Kjøttdeig – jeg brukte kyllingkjøttdeig
1 Boks hakkede tomater
1-2 ss Tomatpure
2 Hvitløksfedd finhakket
1 Squash i skiver
1 Løk hakket
Sjampingjong
1 Paprika hakket
2 Tomater i skiver
Salt, pepper og oregano
Hummus Chips
FREMGANGSMÅTE
1. Sett ovnen på 225 grader.
2. Brun kjøttdeigen i en panne sammen med hvitløken. Tilsett de hakkede tomatene på boks, tomatpure, krydder og smak til.
3. Fordel kjøttsausen over i en ildfastform, ha over grønnsakene og topp med revet ost eller knust hummus chips og oregano.
4. Steke midt i ovnen i ca 20-25 min.
TIPS!
– Topp gjerne med friske urter ved serveing.
– Serveres gjerne sammen med en enkel salat.
– Doble gjerne porsjonen og frys ned eller ha med som niste dagen etter.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Ser jo veldig godt ut!
Så godt det så ut! 🙂