Kjøttdeiggrateng med hummus chips

 

Sunn hverdagsmiddag på 1  2  3  !

Denne middagen kan fint lages klar dagen før og bare gjøres ferdig i ovnen på noen minutter.

Fri for gluten, melk, soya, nøtter og egg.

 

 

Kjøttdeiggrateng med hummus chips

2-3 porsjoner

 

400-500 g  Kjøttdeig – jeg brukte kyllingkjøttdeig

1 Boks hakkede tomater

1-2 ss Tomatpure

2 Hvitløksfedd finhakket

1 Squash i skiver

1 Løk hakket

Sjampingjong

1 Paprika hakket

2 Tomater i skiver

Salt, pepper og oregano

Hummus Chips 

 

 FREMGANGSMÅTE

1. Sett ovnen på 225 grader.

2. Brun kjøttdeigen i en panne sammen med hvitløken. Tilsett de hakkede tomatene på boks, tomatpure, krydder og smak til.

3. Fordel kjøttsausen over i en ildfastform, ha over grønnsakene og topp med revet ost eller knust hummus chips og oregano. 

4. Steke midt i ovnen i ca 20-25 min.

 

 

TIPS!

– Topp gjerne med friske urter ved serveing.

– Serveres gjerne sammen med en enkel salat.

– Doble gjerne porsjonen og frys ned eller ha med som niste dagen etter.

 

 

 

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol


 

#middag #sunn #kjøttdeiggrateng #hverdagsmiddag #mat #oppskrift #lavkarbo #melkefri #glutenfr
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg