Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.








TILBAKE TIL FORSIDEN


  • 16.07.2017, 08:00

Rabarbrasuppe




inneholder afiliatelenker

 

Superenkel suppe til dessert!

Rabarbra hører sommeren til, og suppe er min favoritt. Like god kald som varm. Her trenger du ikke mange ingrediensene, og suppen er naturlig fri for gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn og egg.

 

Oppskriften er til 2 porsjoner, men du kan bare doble den etter hvor mange du skal lage til. - Smak da til med søtning.

 

 

Rabarbrasuppe

 2 porsjoner

 

300 g Rabarbra - skrelt og delt

3 dl Vann

1 ts Johannesbrødkjernemel

2 ss Steviosa

 

FREMGANGSMÅTE

1. Kok opp vann sammen med rabarbra, tilsett steviosa og la det så småkoke videre til rabarbraen har blitt mør og faller fra hverandre.

2. Rør ut johannesbrødkjernemelet med et par spiseskjeer vann og rør inn i suppen. 

3. Nyt suppen varm eller avkjølet.

 

 

TIPS!

- Ha gjerne litt melk, krem eller is på toppen.

- Johannesbrødkjernemel kan byttes ut mot f.eks fiberhusk eller potetmel, se bare an mengden.

 

 

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"


 


Validation content="29ba0158097984d395f87f8fc584eb9d
hits


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum. -




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©
- albiss.blogg.no -