Inneholder afiliatelenker
ALDRI lei lakris
– Nei det tror jeg faktisk ikke at jeg blir, og i dag ble det hjemmelaget gelantin godteri. 😀
Herlig liten snacks å ha liggende, samtidig som det er så enkelt å lage.
Fri for både gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn, nøtter og egg. Dermed er disse også veldig allergivennlige. 🙂
Lakrisgodteri
1 stor porsjon
3 ss Lakrisrotpulver
3 ss Gelantinpulver
3 ss Fibersirup Clear
3 dl Vann
FREMGANGSMÅTE
1.Kok opp vannet, tilsett resten av ingrediensene og rør alt godt sammen til en klumpfri masse. -Smak til med ønsket mengde søtning underveis.
2. Fordel over i silikonformer og sett i kjøleskapet i et par timer til de har stivnet helt.
3. Trykk figurene ut av formen og nyt.
Oppbevares kaldt, men tåler noen timer romtemperatur også.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
mm, så godt det ser ut! Og så enkelt 😀
Så nydelig disse så ut!! Takk for oppskrift 😀
Victoria Larsen: Takk de er kjempe gode ! 😀
Jannicke Elnæs: Takk, ja veldig godt og superenkelt! 😀
Hvordan får du de så svart? Prøvde å lage disse, men mine så ikke sånn ut.. og lakrisrotpulveret la seg nederst i bunnen på isbitforma.. hvordan unngår man dette?