Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.








TILBAKE TIL FORSIDEN


  • 17.06.2017, 08:03

Cashew-lakris iskrem




inneholder afiliatelenker

 

HAPPY SATURDAY

 

I sol og varme med hjemmelaget is med masse god næring! :D

Denne isen er laget på cashewnøtter og tilsatt ekte lakrisrotpulver for en skikkelig lakrissmak. NAM! :) 

Fri for både gluten, melk, soya, raffinert sukker +++

 


 

Cashew-lakris iskrem

 

1 porsjon

150 g Cashewnøtter

1 dl Vann

1,5 dl Kokosmelk 

3 ss Flytende søtning

Noen dråpter flytende steviosa

Lakrisrotpulver - jeg brukte 5-6 teskjer (elsker lakris)

 

FREMGANGSMÅTE

1. Bløtlegg gjerne nøttene i et par timer først, kan sløyfes.

2. Bland alle ingrediensene sammen i en blender eller food prosessor til en kremet og glatt konsistens.

3. Hell isen over i en boks med lokk og sett i fryseren til isen er stiv. 

 

Nyt gjerne med litt ekstra lakrisrotpulver over! :D

 


 

TIPS!

- Bruk det du foretrekker av flytende søtning. F.eks Fibersirup, lønnesirup, kokossirup, eller f.eks honning.

- Doble porsjonen om du skal lage til flere.

 

 

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"


 

 


elisebr

19.06.2017 kl.13:53

Så nydelig og god den så ut! :)
bymariamarisol

23.06.2017 kl.14:39

elisebr: Takk, kjempe godt! :D
Validation content="29ba0158097984d395f87f8fc584eb9d
hits


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum. -




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©
- albiss.blogg.no -