Cashew-lakris iskrem

inneholder afiliatelenker

 

HAPPY SATURDAY

 

I sol og varme med hjemmelaget is med masse god næring! 😀

Denne isen er laget på cashewnøtter og tilsatt ekte lakrisrotpulver for en skikkelig lakrissmak. NAM! 🙂 

Fri for både gluten, melk, soya, raffinert sukker +++

 


 

Cashew-lakris iskrem

 

1 porsjon

150 g Cashewnøtter

1 dl Vann

1,5 dl Kokosmelk 

3 ss Flytende søtning

Noen dråpter flytende steviosa

Lakrisrotpulver – jeg brukte 5-6 teskjer (elsker lakris)

 

FREMGANGSMÅTE

1. Bløtlegg gjerne nøttene i et par timer først, kan sløyfes.

2. Bland alle ingrediensene sammen i en blender eller food prosessor til en kremet og glatt konsistens.

3. Hell isen over i en boks med lokk og sett i fryseren til isen er stiv. 

 

Nyt gjerne med litt ekstra lakrisrotpulver over! 😀

 


 

TIPS!

– Bruk det du foretrekker av flytende søtning. F.eks Fibersirup, lønnesirup, kokossirup, eller f.eks honning.

– Doble porsjonen om du skal lage til flere.

 

 

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol


 

 

#iskrem #lavkarbo #sukkerfri #paleo #melkefri #glutenfri #mat #oppskrift #sunt #sunnmat
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg