hits

Publisert den 17.06.2017 - Cakes & Dessert

Cashew-lakris iskrem

inneholder afiliatelenker

 

HAPPY SATURDAY

 

I sol og varme med hjemmelaget is med masse god næring! :D

Denne isen er laget på cashewnøtter og tilsatt ekte lakrisrotpulver for en skikkelig lakrissmak. NAM! :) 

Fri for både gluten, melk, soya, raffinert sukker +++

 


 

Cashew-lakris iskrem

 

1 porsjon

150 g Cashewnøtter

1 dl Vann

1,5 dl Kokosmelk 

3 ss Flytende søtning

Noen dråpter flytende steviosa

Lakrisrotpulver - jeg brukte 5-6 teskjer (elsker lakris)

 

FREMGANGSMÅTE

1. Bløtlegg gjerne nøttene i et par timer først, kan sløyfes.

2. Bland alle ingrediensene sammen i en blender eller food prosessor til en kremet og glatt konsistens.

3. Hell isen over i en boks med lokk og sett i fryseren til isen er stiv. 

 

Nyt gjerne med litt ekstra lakrisrotpulver over! :D

 


 

TIPS!

- Bruk det du foretrekker av flytende søtning. F.eks Fibersirup, lønnesirup, kokossirup, eller f.eks honning.

- Doble porsjonen om du skal lage til flere.

 

 

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"


 

 

2 kommentarer

elisebr

19.06.2017 kl. 13:53
Så nydelig og god den så ut! :)

bymariamarisol

23.06.2017 kl. 14:39
elisebr: Takk, kjempe godt! :D

Skriv en ny kommentar