hits

Publisert den 11.06.2017 - Chocolate & Snacks

Sjokolade med sitron og ingefærfyll


inneholder afiliatelenker

 

Litt sjokoladekos på en søndag!

Jeg elsker smaken av sitron og ingefær sammen, så hvorfor ikke lage sjokolade ut av det? - NAM! :D

Fri for gluten, melk, raffinert sukker, korn og egg.



 

Sjokolade med sitron og ingefærfyll
 

SJOKOLADE 

 

50 g Kakaosmør

100 g Kakaomasse

2 ss Fiberssirup clear

20 g Kokosblomstsukker

1 klype Himalayasalt

1-2 ts Vaniljepulver 

1 ss Lecithin

 

SITRON OG INGEFÆRFYLL

 

50 g Nøttesmør - jeg brukte mandlelsmør

Saften fra 1 sitron

1 bit Finhakket ingefær - smak til

ca 30 g Fibersirup clear

 

 

FREMGANGSMÅTE:

1. Start med å lage sjokoladen ved å hakke kakaosmør og kakaomasse i mindre biter og smelt over vannbad.

2. Tilsett fibersirup, kokosblomstsukker og lecithin. Smak til med vanilje og himalayasalt å bland alt godt sammen.

3. Hell sjokoladen over i former så det dekker bunnen og sidene godt. Sett kaldt til sjokoladen er stiv.

4. I mellomtiden kan du lage fyllet ved å blande ingrediensene sammen og smake til med ønsket mengde fibersirup, sitron og ingefær. 

5. Ha fyllet over bunnen i formene, men spar litt plass til å dekke over med sjokolade på toppen. Sett kaldt i noen minutter og fyll tilslutt over med mer sjokolade.

6. Sett i kjøleskapet til det har blitt stivt.

 

- Oppbevares kaldt

 

.OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"

 

 

 


 

2 kommentarer

Victoria Larsen

11.06.2017 kl. 13:18
disse ser kjempe gode ut :)

bymariamarisol

12.06.2017 kl. 12:56
Victoria Larsen: Takk de er rågode! :D

Skriv en ny kommentar