Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.








TILBAKE TIL FORSIDEN


  • 08.06.2017, 15:07

Lavkarbo tortillachips






inneholder afiliatelenker

 

Hei og hopp, og vips var det torsdag allerede!

I dag har jeg laget lavkarbo tortillachips, uten gluten, melk +++. Disse er perfekte til helgekosen. Kanskje du til å med skal ha taco-fredag i morgen? Da kan disse virkelig anbefales.

 



 

Lavkarbo Tortillachips 

 

80 g Mandelmel

80 g Sesam-mel

20 g Linfrø

3 Eggehviter

1/2 ts Paprikakrydder

1/2 ts Hvitløkskrydder

1 ts Cummin

1/2 -1 Chili

1 ta Himalayasalt

1/2 ts Pepper

FREMGANGSMÅTE

1. Sett ovnen på 175 grader varmluft.

2. Bland sammen mandelmel, sesammel, linfrø og krydder. Pisk deretter inn eggehviter og bland sammen til en deig. - Smak til underveis så du får ønsket mengde krydder.

3. La deigen hvile i ca 10 minutter.

4. Kjevle deigen ut mellom to bakeark så tynt som du klarer. Rut deretter opp til chips, lag gjerne litt mellomrom mellom hver.

5. Stek midt i ovnen i ca 8-10 min. Avhenger av hvor tynt du har kjevlet.

6. Avkjøl på rist til chipsene er sprø! 

 

 


 


 

TIPS!

- Smak til underveis med krydder, jeg er glad i sterke chips så jeg krydret de litt ekstra.

- Stekeovner kan variere, så kanskje dine trenger kortere eller lenger steketid.

 

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"


 


elisebr

08.06.2017 kl.15:54

Så nydelig og godt det så ut! :)
bymariamarisol

12.06.2017 kl.12:57

elisebr: Takk, de er kjempe gode og enkle å lage! :D
Validation content="29ba0158097984d395f87f8fc584eb9d
hits


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum. -




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©
- albiss.blogg.no -