hits

Publisert den 08.06.2017 - Side dishes

Lavkarbo tortillachips



inneholder afiliatelenker

 

Hei og hopp, og vips var det torsdag allerede!

I dag har jeg laget lavkarbo tortillachips, uten gluten, melk +++. Disse er perfekte til helgekosen. Kanskje du til å med skal ha taco-fredag i morgen? Da kan disse virkelig anbefales.

 



 

Lavkarbo Tortillachips 

 

80 g Mandelmel

80 g Sesam-mel

20 g Linfrø

3 Eggehviter

1/2 ts Paprikakrydder

1/2 ts Hvitløkskrydder

1 ts Cummin

1/2 -1 Chili

1 ta Himalayasalt

1/2 ts Pepper

FREMGANGSMÅTE

1. Sett ovnen på 175 grader varmluft.

2. Bland sammen mandelmel, sesammel, linfrø og krydder. Pisk deretter inn eggehviter og bland sammen til en deig. - Smak til underveis så du får ønsket mengde krydder.

3. La deigen hvile i ca 10 minutter.

4. Kjevle deigen ut mellom to bakeark så tynt som du klarer. Rut deretter opp til chips, lag gjerne litt mellomrom mellom hver.

5. Stek midt i ovnen i ca 8-10 min. Avhenger av hvor tynt du har kjevlet.

6. Avkjøl på rist til chipsene er sprø! 

 

 


 


 

TIPS!

- Smak til underveis med krydder, jeg er glad i sterke chips så jeg krydret de litt ekstra.

- Stekeovner kan variere, så kanskje dine trenger kortere eller lenger steketid.

 

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"


 

3 kommentarer

elisebr

08.06.2017 kl. 15:54
Så nydelig og godt det så ut! :)

bymariamarisol

12.06.2017 kl. 12:57
elisebr: Takk, de er kjempe gode og enkle å lage! :D

Camilla

25.02.2018 kl. 15:17
Hvilken dip har du til?

Skriv en ny kommentar