inneholder afiliatelenker
Enkel lavkarbo kake, nesten raw food!
God søndag og pinsehelg! I går lagde jeg denne supergode og friske kaken, uten gluten, melk, raffinert sukker, soya og egg! 😀
Lemon – coconut cake
BUNN
150 g Mandler
30 g Kokosstrø
ca 50 g Fibersirup Clear
FYLL
1 boks Kokoskrem – den tykke delen av kokosmelken
Saften fra 1/2- 1 sitron
Revet skall fra 1 sitron
3 ss Sukrin Melis
2-3 ss Fibersirup Clear
TOPPING
Frysetørkede jordbær
Jordbær
Mango
Blåbær
FREMGANGSMÅTE
1. Start med å finhakke mandlene til kakebunnen i en food prosessor. Tilsett resten av ingrediensene til en klissete deig. Press deretter deigen ut i en 18 cm form, og sett kaldt mens du lager fyllet.
2. Pisk opp kokoskremen med en miksmaster og rør inn resten av ingrediensene til fyllet. Smak til underveis med ønsket mengde søtning. Hell fyllet over bunnen og sett kaken i kjøleskapet til fyllet har stivnet.
3. Pynt gjerne med frisk frukt og bær ved servering.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Denne skal jeg prøve ut! Gleder meg
Anna Kilen: veldig god! 🙂 Håper den faller i smak! 🙂