Lemon-coconut cake

inneholder afiliatelenker

 

Enkel lavkarbo kake, nesten raw food! 

God søndag og pinsehelg!  I går lagde jeg denne supergode og friske kaken, uten gluten, melk, raffinert sukker, soya og egg! 😀

 

 

Lemon – coconut cake

 

BUNN

150 g Mandler

30 g Kokosstrø

ca 50 g Fibersirup Clear

 

FYLL

1 boks Kokoskrem – den tykke delen av kokosmelken

Saften fra 1/2- 1 sitron

Revet skall fra 1 sitron

3 ss Sukrin Melis

2-3 ss Fibersirup Clear

 

TOPPING

Frysetørkede jordbær

Jordbær

Mango

Blåbær

 

 

FREMGANGSMÅTE

1. Start med å finhakke mandlene til kakebunnen i en food prosessor. Tilsett resten av ingrediensene til en klissete deig. Press deretter deigen ut i en 18 cm form, og sett kaldt mens du lager fyllet.

2. Pisk opp kokoskremen med en miksmaster og rør inn resten av ingrediensene til fyllet. Smak til underveis med ønsket mengde søtning. Hell fyllet over bunnen og sett kaken i kjøleskapet til fyllet har stivnet.

3. Pynt gjerne med frisk frukt og bær ved servering.

 

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol


 

#rawfood #kake #lavkarbo #mat #oppskrift #kosthold #sukkerfri #melkefri #glutenfri
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg