Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.








TILBAKE TIL FORSIDEN


  • 04.06.2017, 07:33

Lemon-coconut cake






inneholder afiliatelenker

 

Enkel lavkarbo kake, nesten raw food! 

God søndag og pinsehelg!  I går lagde jeg denne supergode og friske kaken, uten gluten, melk, raffinert sukker, soya og egg! :D

 



 

Lemon - coconut cake

 

BUNN

150 g Mandler

30 g Kokosstrø

ca 50 g Fibersirup Clear

 

FYLL

1 boks Kokoskrem - den tykke delen av kokosmelken

Saften fra 1/2- 1 sitron

Revet skall fra 1 sitron

3 ss Sukrin Melis

2-3 ss Fibersirup Clear

 

TOPPING

Frysetørkede jordbær

Jordbær

Mango

Blåbær

 



 

FREMGANGSMÅTE

1. Start med å finhakke mandlene til kakebunnen i en food prosessor. Tilsett resten av ingrediensene til en klissete deig. Press deretter deigen ut i en 18 cm form, og sett kaldt mens du lager fyllet.

2. Pisk opp kokoskremen med en miksmaster og rør inn resten av ingrediensene til fyllet. Smak til underveis med ønsket mengde søtning. Hell fyllet over bunnen og sett kaken i kjøleskapet til fyllet har stivnet.

3. Pynt gjerne med frisk frukt og bær ved servering.

 

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"


 


Anna Kilen

04.06.2017 kl.17:11

Denne skal jeg prøve ut! Gleder meg
bymariamarisol

05.06.2017 kl.15:16

Anna Kilen: veldig god! :) Håper den faller i smak! :)
Validation content="29ba0158097984d395f87f8fc584eb9d
hits


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum. -




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©
- albiss.blogg.no -