inneholder afiliatelenker
Hjemmelaget iskaffe med karamellsmak er aldri feil i varmen!
Oppskriften er lavkarbo, laget uten melk, raffinert sukker, soya, korn ++++. Se ” tips” lenger ned om du har andre allergier.
Iskaffe med karamell
2 porsjoner
2 dl Kokosmelk
1 dl Mandeldrikk
2 dl Sterk kaffe – avkjølt
10 – 15 dråper Steviosa karamell
2 ss Fibersirup Gold eller Kokossirup
FREMGANGSMÅTE
1. Bland sammen kokosmelk, mandelmelk og kaffe i en blender. Tilsett deretter isbiter og smak til underveis med steviosa karamell og fibersirup gold /kokossirup.
2. Hell over i glass og nyt.
TIPS!
– Fibersirup gold er ikke 100% glutenfritt, bruk derfor kokossirup i stedet om du har cøliaki.
– Mandelmelk og kokosmelk kan byttes ut mot annen valgfri melk/fløte om du ønsker. Anbefaler å bruke to forskjellige melk/ fløte for å ikke få en dominerende smak av det ene eller det andre.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Så godt det så ut! 🙂
Iskaffe er så godt, denne oppskriften må jeg prøve 😀
Foodelicious: Ja elsker det om sommeren! ;D
elisebr: Takk takk! 😀