Inneholder afiliatelenker
God fredag!
Deilig, sunne og søte cookies til helgekosen! 😀
Uten gluten, melk, raffinert sukker, soya og korn! 😀
Fyllet er rett og slett hjemmelaget sjokoladepålegg, veldig enkelt å lage opp. Doble gjerne oppskriften så har du ekstra til pålegg.
Peanut Sandwich Cookies
Peanøttcookies
ca 10 stk (5 doble)
25 g Peanøttmel
35 g Mandelmel
40 g Sukrin gold
1 Egg
3-4 ss Vann
1 klype Himalayasalt
Peanøtter til topping – kan sløyfes
FREMANGSMÅTE
1. Sett ovnen på 180 grader.
2. Pisk alle ingrediensene sammen til en jevn deig, spe med vann om det trengs.
3. Fordel ca 10 “klatter” utover et stekebrett med bakepapir med godt med mellomrom. – Dryss noen peanøtter over toppen om du ønsker, men det kan sløyfes. Sett midt i ovnen og stek i ca 10-12 min.
4. Avkjøl på rist
Sjokoladepålegg
100 g Hasselnøtter
2 ss Rå kakao
1/3 ts Vaniljepulver
1 klype Himalayasalt
3 ss Fibersirup
1/2 dl Vann ELLER 1/2-1 dl Mandeldrikk
FREMGANGSMÅTE
1. Kjør hasselnøttene i food prosessor til fint mel.
2. Tilsett kakao, salt og vanilje og bland sammen.
3. Ha deretter i fibersirup, kokosolje og vann (melk) og kjør sammen til en jevn konsistens.
4. Legg litt fyll mellom to cookies og nyt!
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Det så virkelig godt ut 😀 Tusen Takk for tipset!!
nam 😀 den oppskriften må jeg prøve ut 😀
Ser kjempe godt ut 🙂
Så nydelige og gode de så ut! 🙂
elisebr: Takk! DE er SÅ gode! 😀
Victoria Larsen: Takk takk! Kjempe godt! <3
Evelin: Så hyggelig å høre! Håper de faller like mye i smak hos deg! 🙂
Laurie Deline: Takk for det! 😀 Elsker å dele oppskrifter med dere! <3