Påskedessert på 1 2 3 ! 😀
Frisk og godt uten gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn, egg og nøtter!
Denne faller i smak hos både liten og stor!
Fortsatt god påske til dere alle sammen!
Appelsinsuppe
2- 3 porsjoner
4 stk store Appelsiner
2 ts Johannesbrødkjernemel (JBKM)
2 ss Honning
1 knivsodd vaniljepulver – kan fint sløyfes
Vann
FREMGANGSMÅTE
1. Press ut saften av appelsinene og ha saften i en kjele. Tilsett JBKM og rør det ut til alt er oppløst.
2. Gi kjelen et oppkok, tilsett honning og vaniljepulver og smak til. La suppen stå å småkoke et par minutter til den tykner. – Blir suppen for tykk kan du tilsette mer appelsinsaft eller vann.
3. Nytes varm eller kald! Gjerne med litt oppkuttet frukt, yoghurt, iskrem, kesam/cottage cheese (om det tåler) eller pisket krem.
TIPS!
– Johannesbrødkjernemel (JBKM) er et lavkarbo fortykningsmiddel som er naturlig glutenfri.
– Har du ikke JBKM kan du bruke maizenna.
– I stedet for honning kan du bruke fibersirup, kokossirup eller annen valgfri søtning. Smak deg bare frem.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Dette så utrolig godt ut! Skal definitivt prøves når sola titter litt frem 🙂
Helene Bjerke: Takk, veldig godt og enkelt! 😀 Kan anbefales! 🙂 Ha en fin dag!
Denne så spennende ut! Må nok prøve den ut! Ha en fin søndag <3
Nora Piscopo: Takk takk og i like måte! 😀 Suppen er veldig deilig! 🙂