Hjemmelaget naturlig godteri til påskeegget!
Naturlig fri for gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn, egg, nøtter ++! Laget helt uten helsekostprodukter. 😀
Perfekt til påskekosen!
Gelantinfigurer
1 Mango / stor
1 Sitron / saften
1 Appelsin / saften
2-3 ss Vann
5 ss Gelantinpulver
FREMGANGSMÅTE
1. Mos mangoen med en stavmikser til en jevn pure.
2. Ha pureen i en kjele sammen med saften fra sitron og appelsin og varm opp. Tilsett gelantinpulveret og rør godt på svak varme til gelantinen er oppløst.
3. Ha blandingen over i små former og sett kaldt til godteriene er stive.
Oppbevares kaldt!
TIPS!
– Jeg syntes godteriet ble søtt nok, men ønsker du en søtere smak kan du f.eks tilsette kokossukker eller steviadråper.
– Bruk en moden mango med masse smak!
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Så utrolig artige! 😀
Hvilket gelatinpulver bruker du?
Yvonne: Hei! Nå brukte jeg et vanlig gelantinpulver fra matbutikken. Men vil du ha økologisk kan det fåes på helsekost 🙂
Victoria Larsen: Takk, og sykt digge! 😀