God søndag!
Håper dere har en fin helg! 😀
I dag vil jeg dele denne superenkle og friske oppskriften. Passer veldig fint nå syntes jeg, som vi går i mot sommer, sol og varme. Ikke minst er det snart påske og da kan denne gule desserten pryde kakebordet!
Oppskriften er naturlig fri for gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn, egg og nøtter. Dermed er oppskriften veldig allergivennlig og kan spises for deg på et paleo/vegan/raw og lavkarbo kosthold også. 🙂
Mangosorbeten kan nytes med engang, eller du kan velge å fryse den til den blir helt fast. I dag gjorde jeg en mellomting, lot den stå i fryseren i ca 1 time, ikke slik at den ble helt fast, men fastere.
Mangosorbet
280 g Frossen Mango
75 g Kokoskrem
1- 2 ss Søtning – kan sløyfes
1/2 ss Limejuice
FREMGANGSMÅTE
1. Bland alt sammen i en kraftig blender eller food prosessor. Smak til med ønsket søtning underveis.
2. Nytes med en gang, eller helles i en tett boks og settes i fryseren i ca 2-3 timer.
TIPS!
– Til søtning kan du f.eks bruke honning, yaconsirup, lønnesirup, fibersirup clear eller kokossirup.
– Tåler du melk kan kokoskremen byttes ut mot gresk yoghurt eller kesam.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Ser kjempe godt ut! 😀
det så kjempegodt ut!
har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med 😃
Så god og frisk den så ut! 🙂 Den passer perfekt her i tropevarmen på Gran Canaria som vi har nå 🙂
elisebr: Takk takk! 😀 Gran Canaria hørtes ikke feil ut nå nei! Ha en fortsatt fin ferie! 😀
Hege Kristin: Takk takk! 😀
Victoria Larsen: Takk, veldig god og frisk! 😀
Nei, er kjempe deilig her 🙂 Bor på Gran Canaria fast 🙂 Ønsker deg en fin dag 🙂
elisebr: Så heldig du er! 😀 Høres veldig deilig ut!