Mangosorbet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God søndag!

Håper dere har en fin helg! 😀

I dag vil jeg dele denne superenkle og friske oppskriften. Passer veldig fint nå syntes jeg, som vi går i mot sommer, sol og varme. Ikke minst er det snart påske og da kan denne gule desserten pryde kakebordet!

Oppskriften er naturlig fri for gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn, egg og nøtter. Dermed er oppskriften veldig allergivennlig og kan spises for deg på et paleo/vegan/raw og lavkarbo kosthold også. 🙂

Mangosorbeten kan nytes med engang, eller du kan velge å fryse den til den blir helt fast. I dag gjorde jeg en mellomting, lot den stå i fryseren i ca 1 time, ikke slik at den ble helt fast, men fastere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mangosorbet 

280 g Frossen Mango

75 g Kokoskrem

1- 2 ss Søtning – kan sløyfes

1/2 ss Limejuice

 

FREMGANGSMÅTE

1. Bland alt sammen i en kraftig blender eller food prosessor. Smak til med ønsket søtning underveis.

2. Nytes med en gang, eller helles i en tett boks og settes i fryseren i ca 2-3 timer.

 

TIPS!

– Til søtning kan du f.eks bruke honning, yaconsirup, lønnesirup, fibersirup clear eller kokossirup. 

– Tåler du melk kan kokoskremen byttes ut mot gresk yoghurt eller kesam.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol


 

#mangosorbet #iskrem #sorbet #oppskrift #sunt #paleo #sukkerfri #melkefri #glutenfri #rawfood
8 kommentarer

Siste innlegg