Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.








TILBAKE TIL FORSIDEN


  • 31.03.2017, 12:32

Rå sjokoladefudge




Inneholder afiliatelenker

My type of candy!

Sjokoladefudge med crunchy topping er perfekt når man er sugen på noe søtt!

Oppskriften er lavkarb, rå, paleo, og laget helt uten gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn og egg.


 

Rå sjokoladefudge

 

ca 9 stk

3-4 ss Kokossirup eller annen flytende søtning

2 store ts Mandelsmør - eventuelt annet nøttesmør

1 klype Himalayasalt

1 klype Vaniljepulver

3 ss smeltet Kakaosmør

1 ss Rå Kakaopulver

 

TOPPING
Mandler

Gresskarkjerner

Frysetørrede bær 

 

FREMGANGSMÅTE

1. Rør sammen kokossirup, mandelsmør, salt og vaniljepulver.

2. Tilsett en og en spiseskje smeltet kakaosmør og bland inn til du får en jevn konsistens.

3. Bland deretter inn kakaopulveret.

4. Dekk en liten form med bakepapir og hell massen over. Strø over hakkede mandler, gresskarkjerner og frysetørrede bær.

5. Sett kaldt til fudgen er stiv,- gjerne i fryser.

 Rut opp og nyt!






 

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"


 


Nora Piscopo

31.03.2017 kl.16:43

Ingen tvil om at jeg skal lage disse ihvertfall! Så kjempe godt ut!
bymariamarisol

31.03.2017 kl.17:50

Nora Piscopo: Så hyggelig å høre. De er veldig gode! :D
Jannicke Elnæs

01.04.2017 kl.17:08

herremin, det så godt ut! :)
bymariamarisol

02.04.2017 kl.12:49

Jannicke Elnæs: Takk, veldig veldig godt! :D
Validation content="29ba0158097984d395f87f8fc584eb9d
hits


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum. -




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©
- albiss.blogg.no -