Wok med biffstrimler

 

Enkel middag på noen få minutter!

Just the way i like it!

Masse deilige grønnsaker og masse deilig smak!

 

Wok med biffstrimler

 

ca 4 personer

600 g Biffkjøtt i strimler

400 g Brokkoli

1/2 Søtpotet

2 Gulrøtter

1 Gul løk

1/2 Rød paprika

1/2 Grønn paprika

1 boks Bambussksudd

1/3 Chilli

1 Vårløk

Peanøtter

Nøytral olje

Glutenfri Soyasaus

Salt og pepper

 

FREMGANGSMÅTE

1. Varm opp en wok/stekepanne med litt olje og stek biffstrimlene med salt og pepper i ca 2 minutter. – Stek gjerne i 2 omganger slik at kjøttet ikke blir kokt, men stekt. Ha kjøttet over i en bolle og sett til side.

2. Kutt og del grønnsakene. Start med å steke løk, søtpotet og gulrøtter i litt olje til løken er blank. Tilsett deretter bambusskudd, paprika og brokkoli og la det steke sammen i noen minutter. Ha tilslutt i chilli, vårløk, peanøtter og biffstrimler, tilsett ønsket mengde soyasaus og la det surre sammen i et par minutter.

3. Server og nyt!

 

TIPS!

– Bruk de grønnsakene du har tilgjengelig, i wok kan det meste brukes!

– De forskjellige grønnsakene har forskjellig steketid, derfor steker jeg de som trenger lengst tid først.

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol

#wok #middag #mat #oppskrift #kosthold #ernæring #lavkarbo #sunt #melkefri #glutenfri
8 kommentarer

Siste innlegg