Enkel middag på noen få minutter!
Just the way i like it!
Masse deilige grønnsaker og masse deilig smak!
Wok med biffstrimler
ca 4 personer
600 g Biffkjøtt i strimler
400 g Brokkoli
1/2 Søtpotet
2 Gulrøtter
1 Gul løk
1/2 Rød paprika
1/2 Grønn paprika
1 boks Bambussksudd
1/3 Chilli
1 Vårløk
Peanøtter
Nøytral olje
Glutenfri Soyasaus
Salt og pepper
FREMGANGSMÅTE
1. Varm opp en wok/stekepanne med litt olje og stek biffstrimlene med salt og pepper i ca 2 minutter. – Stek gjerne i 2 omganger slik at kjøttet ikke blir kokt, men stekt. Ha kjøttet over i en bolle og sett til side.
2. Kutt og del grønnsakene. Start med å steke løk, søtpotet og gulrøtter i litt olje til løken er blank. Tilsett deretter bambusskudd, paprika og brokkoli og la det steke sammen i noen minutter. Ha tilslutt i chilli, vårløk, peanøtter og biffstrimler, tilsett ønsket mengde soyasaus og la det surre sammen i et par minutter.
3. Server og nyt!
TIPS!
– Bruk de grønnsakene du har tilgjengelig, i wok kan det meste brukes!
– De forskjellige grønnsakene har forskjellig steketid, derfor steker jeg de som trenger lengst tid først.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Ser kjempe godt ut! 😀
Mmm, dette så utrolig godt ut, og for noen flotte og fargerike bilder 🙂
Victoria Larsen: Takk, det smakte helt nydelig! 😀
Pernille: Takk takk! 😀 Det smakte helt nydelig! 😀
Det så helt nydelig ut 😀 Flotte bilder!
dreamofstyle: Takk, takk! 😀 Smaker helt fantastisk!
Så godt det så ut! 🙂
elisebr: Takk takk! 😀 Veldig godt og enkelt! 😀