Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.








TILBAKE TIL FORSIDEN


  • 19.03.2017, 11:50

EPLEKAKE






Inneholder afiliatelenker

Kake til kaffen!

Håper dere nyter dagen og har hatt en flott helg!

I dag serverer jeg en lavkarbo eplekake med mandelflak på toppen! :D så godt og enkelt. Ved siden av blir det hjemmelaget iskrem!

Pleier du å bake på søndag?

Kaken er uten gluten, melk, raffinert sukker, soya og korn!

 

 

EPLEKAKE

 

180 g Mandelmel

1 ts Bakepulver

60 ml Kokosolje - eller en nøytral olje eventuelt smør

90 g Flytende søtning - se "tips" lenger ned

1 ts Vaniljepulver

2 ss Kanel

2 Egg

2-3 ts sitron

3 Epler delt i terninger med skall

Mandelflak til topping

 

FREMGANGSMÅTE

1.Forvarm ovnen til 170 grader

2. Bland alle ingrediensene (utenom epler og mandelflak) sammen med en mikser.

3. Kutt eplene i terninger og vend inn i deigen.

4. Ha bakepapir i en 20 cm springform. Hell i deigen og strø over mandelflak tilslutt.

5. Sett nederst i ovnen og stek i ca 45 min, bruk en pinne og sjekk om den er ferdig.

6. La kaken avkjøle i formen på en rist i ca 30 min.

TIPS!

- Du kan bruke det du ønsker selv av flytende søtning. F.eks. Fibersirup clear, kokossirup, yaconsirup, honning eller lønnesirup.


-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"


 

 


Victoria Larsen

19.03.2017 kl.13:03

Ser kjempe godt ut! :D
bymariamarisol

19.03.2017 kl.15:57

Victoria Larsen: Takk tak! :D supergod!
Validation content="29ba0158097984d395f87f8fc584eb9d
hits


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum. -




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©
- albiss.blogg.no -