Inneholder afiliatelenker
Kake til kaffen!
Håper dere nyter dagen og har hatt en flott helg!
I dag serverer jeg en lavkarbo eplekake med mandelflak på toppen! 😀 så godt og enkelt. Ved siden av blir det hjemmelaget iskrem!
Pleier du å bake på søndag?
Kaken er uten gluten, melk, raffinert sukker, soya og korn!
EPLEKAKE
180 g Mandelmel
1 ts Bakepulver
60 ml Kokosolje – eller en nøytral olje eventuelt smør
90 g Flytende søtning – se “tips” lenger ned
1 ts Vaniljepulver
2 ss Kanel
2 Egg
2-3 ts sitron
3 Epler delt i terninger med skall
Mandelflak til topping
FREMGANGSMÅTE
1.Forvarm ovnen til 170 grader
2. Bland alle ingrediensene (utenom epler og mandelflak) sammen med en mikser.
3. Kutt eplene i terninger og vend inn i deigen.
4. Ha bakepapir i en 20 cm springform. Hell i deigen og strø over mandelflak tilslutt.
5. Sett nederst i ovnen og stek i ca 45 min, bruk en pinne og sjekk om den er ferdig.
6. La kaken avkjøle i formen på en rist i ca 30 min.
TIPS!
– Du kan bruke det du ønsker selv av flytende søtning. F.eks. Fibersirup clear, kokossirup, yaconsirup, honning eller lønnesirup.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Ser kjempe godt ut! 😀
Victoria Larsen: Takk tak! 😀 supergod!