EPLEKAKE

Inneholder afiliatelenker

Kake til kaffen!

Håper dere nyter dagen og har hatt en flott helg!

I dag serverer jeg en lavkarbo eplekake med mandelflak på toppen! 😀 så godt og enkelt. Ved siden av blir det hjemmelaget iskrem!

Pleier du å bake på søndag?

Kaken er uten gluten, melk, raffinert sukker, soya og korn!

 

 

EPLEKAKE

 

180 g Mandelmel

1 ts Bakepulver

60 ml Kokosolje – eller en nøytral olje eventuelt smør

90 g Flytende søtning – se “tips” lenger ned

1 ts Vaniljepulver

2 ss Kanel

2 Egg

2-3 ts sitron

3 Epler delt i terninger med skall

Mandelflak til topping

 

FREMGANGSMÅTE

1.Forvarm ovnen til 170 grader

2. Bland alle ingrediensene (utenom epler og mandelflak) sammen med en mikser.

3. Kutt eplene i terninger og vend inn i deigen.

4. Ha bakepapir i en 20 cm springform. Hell i deigen og strø over mandelflak tilslutt.

5. Sett nederst i ovnen og stek i ca 45 min, bruk en pinne og sjekk om den er ferdig.

6. La kaken avkjøle i formen på en rist i ca 30 min.

TIPS!

– Du kan bruke det du ønsker selv av flytende søtning. F.eks. Fibersirup clear, kokossirup, yaconsirup, honning eller lønnesirup.

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol


 

 

#eplekake #lavkarbo #mat #oppskrift #sunt #kosthold #sukkerfri #melkefri #glutenfri #helse #ernæring
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg