inneholder afiliatelenker
Hello weekend!
Friday is here, Enjoy!
Enten du skal nyte helgen utendørs, ha gjester eller bare har lyst på noe godt er disse poppersene perfekt. Ta med i tursekken eller server som en rett ved tapas! Nam! Disse er så gode! Enda et eksempel på at sunn mat smaker godt!
Oppskriften er lavkarbo, uten gluten og raffinert sukker.
Ha en nydelig dag!
Mini Poppers
2 Egg
2 dl Vann
2 ss Smeltet kokosolje -eventuelt annen olje eller smør
70 g Mandelmel
1/2 ss Fiberhusk
1 ts Bakepulver
1 klype Himalayasalt
2-3 ss Kokossukker – mer om du ønsker en søtere smak
1/2 ss Eplecidereddik – kan sløyfes, men gir luftigere bakst
FRREMGANGSMÅTE
1. Sett ovnen på 200 grader
2. Bland sammen de tørre og våte ingrediensene hver for seg og hell deretter de våte over de tørre og bland godt sammen.
3. Fordel røren i små mini muffinsformer, del atkins-barene i biter og legg en bit i hver
4. Sett midt i ovnen og stek i noen minutter til mini muffinsene er ferdig.
5. Avkjøl på rist
TIPS!
– Ønsker du å lage disse som store muffins gir røren ca 7 stk. Muffinsene stekes da i ca 25 min.
– OBS! Atkins-barene er ikke melkefri! Vil du lage disse uten melk kan du bruke melkefri barer/sjokolade. F.eks Ombar som er uten melk og sukker.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
NAM, de så utrolig godt ut! Kanskje jeg må teste det ut til lørdagskosen!
Silje: Takk, håper de faller i smak 😀
Ser kjempe gode ut!
Victoria Larsen: Takk, det er de også!:D