Inneholder afiliatelenker
Hei og hopp og lillelørdag! 😀
Har du lyst på dessert i dag? – Det hadde jeg, og da ble det disse raske 3 minutters kakene laget i mikro!
Minikakene er laget på blant annet banan, noe jeg veldig sjeldent bruker i oppskrifter faktisk, men i denne syntes jeg det fungerte godt. 🙂
Oppskriften er fri for gluten, melk, raffinert sukker, soya og korn.
Minikaker
3 stk
120 g Mandelmel
1 ts Kanel
1/2 ts Kardemomme
2 ss Sukrin gold
2 Egg
1 Banan
1 ts Kokosolje
1 stor ss Kokoskrem
2 ss Kokossirup
TOPPING
Eggehvite
Sukrinmelis
FREMGANGSMÅTE
1. Bland sammen de tørre ingrediensene og sett til side.
2. Mos bananen og bland sammen med eggene, smeltet kokosolje, kokoskrem og kokosirup. Hell blandingen over de tørre ingrediensene og rør godt sammen.
3. Smør 3 miniformer med smør eller kokosolje og fordel røren over. Ha formene i mikroen og kjør i ca 2-3 min til kakene er ferdig.
4. Jeg pisket marengs av eggehvite og sukrin melis og hadde over når kakene var avkjølet.
TIPS!
– Prøve deg frem med tiden på en kake først, mikroovner varierer.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Jeg elsker mikrokaker! Så godt, og så enkelt 😀 Pluss veldig fine bilder på innlegget!
Thea Marie: Takk så hyggelig å høre!:) Elskler enkel kaker som dette jeg også, micro er genialt!: D
Mmm, dette så veldig godt ut 🙂
Pernille: Takk, de var veldig gode! 😀
Ser kjempe deilig ut! Gleder meg til å prøve dem 🙂
Er det mulig å steke dem i ovnen også? Hvis man ikke har mikroovn.
Hannah: Hei! Ja du kan fint steke de i ovnen også, hvor lang tid det tar vet jeg ikke… 🙂