Inneholder afiliatelenker
Hjemmelaget mild sjokolade!
For deg som liker en mildere smak på sjokoladen samtidig som du ønsker å lage den raw, er denne oppskriften midt i blinken!
Her har jeg tilsatt cashewnøttsmør som gir en mildere og deilig smak.
-Oppskriften er lavkarbo og fri for gluten, melk, raffinert sukker, korn og soya. Ønsker du lage sjokoladen 100% raw kan du bytte ut sukrin melis og sukrin + med f.eks kokossukker.
Raw “melkesjokolade”
50 g Kakaomasse
25 g Kakaosmør
2 ss Cashewnøttsmør
20 g Sukrinmelis
2 ts Sukrin +
1/2 ts Vaniljepulver
1 klype Himalayasalt
FREMGANGSMÅTE
1. Smelt kakaomasse og kakaosmør over vannbad. Tilsett sukrin melis og sukrin+ og la det smelte inn i blandingen.
2. Rør inn cashewnøttsmør til en glatt røre og smak til med vaniljepulver og salt. Ønsker du mer søtning kan du selvfølgelig tilsette det også.
3. Fordel røren over i former og sett kaldt til sjokoladen er stiv.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Hvor har du kjøpt dei søte ugleformene?
NS: Det er mange år siden så det husker jeg ikke dessverre:(
Nam, dette er den beste typen sjokolade <3
Ragnhild Give Away: Helt enig! 😀 såå godt!