Hjemmelaget “melkesjokolade”

Inneholder afiliatelenker

Hjemmelaget mild sjokolade!

For deg som liker en mildere smak på sjokoladen samtidig som du ønsker å lage den raw, er denne oppskriften midt i blinken!

Her har jeg tilsatt cashewnøttsmør som gir en mildere og deilig smak.

 

-Oppskriften er lavkarbo og fri for gluten, melk, raffinert sukker, korn og soya. Ønsker du lage sjokoladen 100% raw kan du bytte ut sukrin melis og sukrin + med f.eks kokossukker.

Raw “melkesjokolade”

 

50 g Kakaomasse

25 g Kakaosmør

2 ss Cashewnøttsmør

20 g Sukrinmelis

2 ts Sukrin +

1/2 ts Vaniljepulver

1 klype Himalayasalt

 

FREMGANGSMÅTE

1. Smelt kakaomasse og kakaosmør over vannbad. Tilsett sukrin melis og sukrin+ og la det smelte inn i blandingen.

2. Rør inn cashewnøttsmør til en glatt røre og smak til med vaniljepulver og salt. Ønsker du mer søtning kan du selvfølgelig tilsette det også.

3. Fordel røren over i former og sett kaldt til sjokoladen er stiv.

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol


 

#oppskrift #mat #hjemmelaget #sjokolade #sunt #sunnmat #melkefri #glutenfri #sukkerfri
4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg