Lavkarbo smuldrepai

Inneholder afiliatelenker

God lørdag med en herlig dessert!

Sprø smuldrepai med jordbær og bringebærfyll.

Paien er lavkarbo, uten gluten, melk, soya, raffinert sukker, egg og korn.

Denne slenger du raskt sammen og har en dessert på 1 – 2 – 3 ! 🙂


 

Smuldrepai

FYLL

300 g Bringebær – jeg brukte frosne

300 g Jordbær – jeg brukte frosne

1,5 ts Johannesbrødkjernemel

2-3 ss Sukrin gold

 

TOPPING

100 g Mandler

30 g Kokosmel

70 g Sukrin gold

1 ts Bakepulver

60 g Smør – jeg brukte melkefri melange

1 ss Fibersirup clear

 

FREMGANGSMÅTE

1. Sett ovnen på 175 grader

2. Ha de frosne bærene i en bolle og rør inn johannesbrødkjernemel, prøv å fordel den godt rundt. Bland deretter inn sukrin gold og hell blandingen over i en paiform.

3. Lag fyllet ved å finhakke nøttene og bland de sammen med resten av de tørre ingrediensene. Smelt smøret og rør det inn sammen med fibersirup til en lett deig. Strø toppingen over fyllet og sett nederst i ovnen og stek i ca 30 min til du får en brun  og sprø topp.

 

Server gjerne med hjemmelaget iskrem!

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol


 

#lavkarbo #pai #smuldrepai #sukkerfri #gutenfri #melkefri #sunt #Mat #oppskrift #helse
6 kommentarer

Siste innlegg