Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.








TILBAKE TIL FORSIDEN


  • 09.02.2017, 12:29

Kalkunbryst med fargerik salat





Luksusmat midt i uken!

Så mange gode råvarer samlet i en rett. Kun rene naturlige ingredienser uten masse tilsetningsstoffer. Her har jeg fremhevet de gode smakene på en enkel måte uten å gjøre noe særlig med de. Veldig enkelt og veldig veldig godt! :D


Kalkunbryst med fargerik salat

Kalkunbryst

Smør - jeg brukte melkefri melange

Himalayasalt

Pepper

Isbergsalat

Spinatblader

Agurk

Rødløk

Cherrytomater

Avokado

Appelsin

Gresskarkjerner

Kruspersille

En god olivenolje

FREMGANGSMÅTE

1. Sett ovnen på 160 grader.

2. Legg kalkunbrystet i en ildfastform, pensle kalkunbrystet med smør og krydre med salt og pepper. - Du kan også bruke andre krydder eller urter. Sett formen i ovnen og stek i ca 40 min til kalkunbrystet er gjennomstekt. Sjekk gjerne med et steketermometer på den tykkeste delen hvor gradene skal vise mellom 70-72. La brystet ligge å hvile i 15 min før du skjærer det opp.

3. Kutt opp ingrediensene til salaten, bland sammen med gresskarkjerner og dryss over en god olivenolje, salt og pepper.

4. Serverer kalkunen på et fat av salat og topp med kruspersille.

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"



 

 


Victoria Larsen

09.02.2017 kl.13:35

Ser jo helt nydelig ut det her! :-)
bymariamarisol

09.02.2017 kl.18:32

Victoria Larsen: Takk for det :D
Validation content="29ba0158097984d395f87f8fc584eb9d
hits


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum. -




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©
- albiss.blogg.no -