inneholder afiliatelenker
Supersaftig DIGG brownie!
Denne brownien er jeg sikker på at du kommer til å like, saftig, sunn og fantastisk smak!
Helt fri for gluten, melk, soya, korn, sukker og nøtter.
Saftig lavkarbo brownie
100 g Smør – jeg brukte melkefritt
6 ss Kokosblomstsukker eller f.eks sukrin gold
30 g Kokossirup eller f.eks fibersirup clear
20 g Kokosmel
30 g Kakaopulver
1 ts Bakepulver
1 ts Vaniljepulver
1 klype Himalayasalt
1 Egg
1 dl Kokosmelk – kan byttes ut mot annen valgfri melk
FREMGANGSMÅTE
1. Smelt smøret og rør inn sukrin/kokossukker og kokossirup/fibersirup og sett til side.
2. Rør sammen de tørre ingrediensene.
3. Pisk sammen egg og melk og pisk inn i de tørre ingrediensene. Tilsett deretter smørblandingen mens du pisker videre.
4. Kle en form ca 18 cm med bakepapir og hell røren over. Stek i ca 20-25 min på 180 grader. -Følg med underveis, kaken skal fortsatt være myk og saftig inni!
5. Avkjøl i formen.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Ser jo nydelig ut!
Ser gode ut! Hvilket smør bruker du? Jeg forsøker å “leve” lavkarbo, men liker ikke meierismør og bremykt.
Guro: Jeg bruker melkefri Melange:)
Takk for det!:) Victoria Larsen:
Det så skikkelig godt ut!
Andrea Ramstad Aatlo: Takk, takk! 😀
Nam! Skal garantert testes. Er dette oppskrifter du kommer på selv?
Tina: Ja, må mikse og trikse litt når man har en del allergier…..