Inneholder afiliatelenker
Sunt og godt!
Hjemmelagde cookies med deilig sjokolade. Fri for gluten, melk, sukker, soya, korn og raffinert sukker! Disse kan du nyte med den beste samvittighet! 😀
Cookies med sjokoladebiter
4 stk store cookies
50 g Kokosolje
50 g Mandelmel
1 ts Bakepulver
20 g Kokossukker , sukrin gold, eller annen valgfri strøsøtning.
1 Egg
1 klype Himalayasalt
1 klype Vaniljepulver
Sukkerfri og melkefri sjokolade. f.eks en av disse
FREMGANGSMÅTE
1. Smelt kokosolje, ha i stevia karamell og sett til side.
2. Bland sammen de tørre ingrediensene og rør inn i kokosoljen til det er godt blandet sammen.
3. Tilsett egget og pisk det godt inn med en gaffel.
4. Del deigen i 4, form runde kuler og trykk de ned på et bakepapirkledd stekebrett. Strø godt over med hakket sjokolade.
5. Stek på 180 grader i ca 8 min. pluss/minus – ovner varier. Følg med så de ikke blir brent.
-MariaMarisol
De ser jo kjempe gode ut! 🙂
Victoria Larsen: Takk, det er de også! 😀
Hva kan jeg erstatte mandel-mel med når jeg er allergisk? Går selv på lav-karbo 🙂
Juni Marie: Prøv med kokosmel! 😀 Men halvere mengden først og se ann konsistensen. Spe eventuelt på med litt til….